Dikke dames schilderen in Jisp!

 

Een workshop dikke dames schilderen? Geef je dan op bij Rania Speldenbrink.

Dikke dames

Deze workshop wordt georganiseerd door De Lepelaar en gegeven door ArtPub. Was je vroeger lekker bezig op de kleuterschool? Dat is genoeg om je op te geven voor deze leuke en creatieve workshop. Ervaring is niet nodig om een mooi schilderij mee naar huis te nemen. Wel goeie zin en vrolijkheid!

Medio oktober/november in dorpshuis De Lepelaar. De precieze datum is nog niet vastgesteld maar volgt nog. De minimale deelname is 8 personen.

Geef je op via de mail: Rania Speldenbrink

Vergelijkbare berichten

Laarzenpadwandeling, doe ...   De Recreatiecommissie Jisp organiseert aanstaande zaterdag 3 september om 14.00 uur een wandeling van 7,2 kilometer op het laarzenpad. Komen jullie allemaal? Neem de buren, vrienden, kinderen,
Dikke dames schilderen in...   Een workshop dikke dames schilderen? Geef je dan op bij Rania Speldenbrink. Deze workshop wordt georganiseerd door De Lepelaar en gegeven door ArtPub. Was je vroeger lekker
Het nieuws ligt op straat...   Deze week ging ik een wandeling maken. Heerlijk rustig in Jisp sinds zaterdag de slagboom op de Jisperdijk alle verkeer tegenhoudt. De hond liet ik thuis want die ruikt
Maandelijkse koffieochten...   Zoals waarschijnlijk bij velen wel bekend is, heeft de contactcommissie vorig jaar zogenaamde dorpsvisieboeken in het dorp verspreid. De bedoeling van deze boeken was inzicht te
Drukke Jaarvergadering Co... Jispers massaal aanwezig                         Tijdens de Jaarvergadering van de Contactcommissie met B & W van Wormerland

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *