Gedachtenismiddag in Jisper kerk

 

Op zondagmiddag 5 november a.s. zal in de sfeervolle Jisper kerk de jaarlijkse Gedachtenismiddag worden gehouden.

Fred Bonchaart schilderij v

Een middag waar we stilstaan bij de mensen die we moeten missen. We doen dat met mooie muziek, een gedicht, een overdenking en het gedenken van de mensen, die het afgelopen jaar overleden zijn.  We noemen met respect hun naam en steken voor ieder van hen een lichtje aan. Ook is er gelegenheid voor wie dat wil, om een lichtje aan te steken voor iemand aan wie u nog altijd denkt. Met ds. Ben de Boer, Willem van der Weide (viool) en Ruud Luttikhuizen (piano).

Na afloop is er pauze met koffie/thee en daarna geven de musici nog een kort concert. Aanvang: 14.00 uur. Iedereen is welkom!

Vergelijkbare berichten

Nieuwe beschoeiing wegslo...   Sinds een aantal jaren heeft de wegsloot van Jisp een monumentaal karakter. Op grond van een gemeentelijke monumentenverordening is de wegsloot gemeentelijk monument geworden. De gemeente
‘Herleving 1898R...   De Jisper toneelvereniging ‘Herleving 1898’ is weer druk aan het repeteren voor de jaarlijkse uitvoering op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart 2016 in Dorpshuis De
Nieuwe Jisper vlag weer o...   De Recreatiecommissie heeft nieuwe Jisper vlaggen laten maken. Het laatste jaar kreeg de Recreatie Commissie Jisp veel vragen over de Jisper vlag. Nieuwe bewoners maar ook dorpelingen die een
Wie heeft Jisper Gerrit K...   Via Martine Bonnema kreeg ik onderstaand bericht over Gerrit Kroon, inwoner van Jisp, die in het verzet is opgepakt bij de overval op de boerderij van Kramer
V. V. Jisp E1 kampioen!   Zaterdagochtend… een snoeiharde wind en af en toe hevige regenval. Het maakte voor de jongens van V. V. Jisp E1 helemaal niks uit. Want kampioenen waren ze eigenlijk