WormerSports beach event 2018

 

 

Wormerland, 26 februari 2018 – Donderdag 21 t/m zaterdag 23 juni a.s. zal het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust hun favoriete sport kunnen uitoefenen.

Het evenement zal voor de 5e keer georganiseerd worden en groeit ieder jaar in aantal deelnemers en bezoekers. Wederom zal iets aan het beach evenement toegevoegd worden en dat is beachtennis dat op donderdagavond zal plaatsvinden. In samenwerking met tennisvereniging De Spatter zullen tenniswedstrijden met speciale tennisrackets en tennisballen in het zand gespeeld worden, dus dat zal ook een leuk spektakel gaan worden.

Wormersports 2017 v

Het programma van het beach event zal uit de volgende onderdelen bestaan (geschatte starttijden):

Donderdag 21 juni

  • 19.00 uur – beachtennis

Vrijdag 22 juni  

  • 15.00 uur – beachvoetbal door de jeugd van Wormerland
  • 19.00 uur – beachvoetbal door gehandicapten
  • 19.00 uur – beachkorfbal
  • 22.00 uur – muzikale afsluiting van de dag

Zaterdag 23 juni

  • 11.00 uur – beachvolleybal
  • 19.00 uur – knalfeest met muzikale optredens

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven, P.M. Duyvisfonds, Fonds Gehandicaptensport, Stichting Support Cultuur & Sport Wormerland en Gerrit Blaauw Fonds tot stand gebracht.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Kadeverbetering Jisperdij...   Na het sturen van een mail begin mei aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, telefonisch contact met omgevingsmanager Maarten Zon en het invullen van een contactformulier heb ik nog
Jaarlijkse veldschoonmaak...   In aanloop naar de Landelijke Opschoondag 2016 organiseren Jan Koene en Leo Acquoy weer de jaarlijkse veldschoonmaak. Op zaterdag 19 maart gaan de deelnemers het Wormer-
Manneken Pis in Jisp?   Soms lees je wel eens iets via Facebook. Dan trek je een wenkbrauw omhoog en je scrolt weer verder. Daarna ontving ik een e-mail van Anja de
Senioren ochtend Jisp Iedereen is weer bijgepraat!   Ieder jaar in september organiseert de Recreatiecommissie Jisp een Bejaardentocht. Alle Jispers van 65plus en ouder worden daarvoor uitgenodigd. Ineens is 65plus niet
Familievoorstelling in De...   De jeugdleden van Toneelvereniging Herleving 1898 Jisp spelen een echt familie toneelstuk in De Lepelaar. Een mooi decor en enthousiaste kinderen die er een onvergetelijke avond van

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *