WormerSports beach event 2018

 

 

Wormerland, 26 februari 2018 – Donderdag 21 t/m zaterdag 23 juni a.s. zal het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust hun favoriete sport kunnen uitoefenen.

Het evenement zal voor de 5e keer georganiseerd worden en groeit ieder jaar in aantal deelnemers en bezoekers. Wederom zal iets aan het beach evenement toegevoegd worden en dat is beachtennis dat op donderdagavond zal plaatsvinden. In samenwerking met tennisvereniging De Spatter zullen tenniswedstrijden met speciale tennisrackets en tennisballen in het zand gespeeld worden, dus dat zal ook een leuk spektakel gaan worden.

Wormersports 2017 v

Het programma van het beach event zal uit de volgende onderdelen bestaan (geschatte starttijden):

Donderdag 21 juni

  • 19.00 uur – beachtennis

Vrijdag 22 juni  

  • 15.00 uur – beachvoetbal door de jeugd van Wormerland
  • 19.00 uur – beachvoetbal door gehandicapten
  • 19.00 uur – beachkorfbal
  • 22.00 uur – muzikale afsluiting van de dag

Zaterdag 23 juni

  • 11.00 uur – beachvolleybal
  • 19.00 uur – knalfeest met muzikale optredens

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven, P.M. Duyvisfonds, Fonds Gehandicaptensport, Stichting Support Cultuur & Sport Wormerland en Gerrit Blaauw Fonds tot stand gebracht.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Ja hoor….. het is g...   De jongens tot 11 jaar van VV Jisp zijn vandaag kampioen geworden. Natuurlijk ook dankzij de geweldige coaching van Jim Praag en Mark Scholtens. Van harte
Gedachtenismiddag in Jisp...   Op zondagmiddag 5 november a.s. zal in de sfeervolle Jisper kerk de jaarlijkse Gedachtenismiddag worden gehouden. Een middag waar we stilstaan bij de mensen die we moeten
Grote vangst uit de wegsl...   Vanmorgen werd door de Recreatiecommissie Jisp weer de jaarlijkse viswedstrijd gehouden voor de kinderen van OBS De Harpoen. Dit jaar deden alle groepen mee. Langs de wegsloot
Ladder(s)zat   Nico Koelemeijer maakte in 2010 een opmerking tijdens een interview voor het Noordhollands Dagblad. “De ledezetters te Jisp verdienen meer aandacht.” Nico vroeg in dat krantenartikel of
Een avond over de energie...   Een avond voor ouders over de energie van je kind Quirine Klopper, gezins- & kindercoach verzorgt een avond in OBS De Harpoen in Jisp. Op deze