Vrijwilligers gezocht!

Op zondag 10 april wordt voor de tiende keer de Korendag in de Jisperkerk georganiseerd.

Een oergezellige dag met diverse koren zoals: Over de dijk, AMC-kamerkoor, Meisjes van de Koffiekade, Kaskedieze, Zilt, Bruyne Zeelen, Evergreen en Schola Cantorum Nomine Tuo.

De toegang is gratis vanwege het 10-jarig bestaan.

Behalve het genieten van de zang kan je ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee of misschien een glaasje fris. Ook zijn er diverse belegde broodjes te verkrijgen. Alleen ……. daar ligt het probleem, de keuken!

Daarvoor zoekt Ans Wezel vrijwilligers om een paar uurtjes de koorleden en het publiek te voorzien van al dat lekkers. Gegarandeerd veel gezelligheid en alles is aanwezig, ook een vaatwasser!

Neem contact op met Ans via 06-18 65 25 48.

Vergelijkbare berichten

Nieuw; Glasvezel internet...   Begin volgend jaar wil het bedrijf “Glasvezel Buitenaf” in onder anderen Jisp, glasvezel gaan aanleggen. Glasvezel is de toekomst voor internet en andere moderne diensten. Glasvezel
Helsch lawaai tijdens lui...   Vandaag is het ‘Luilak’ in Jisp met daaraan gekoppeld voor de 27e keer de Luilakpolderloop door ons mooie Wormer- en Jisperveld en de Miniloop. Alle informatie hierover staat op
Maandelijkse koffieochten...   Zoals waarschijnlijk bij velen wel bekend is, heeft de contactcommissie vorig jaar zogenaamde dorpsvisieboeken in het dorp verspreid. De bedoeling van deze boeken was inzicht te
Kerstboom stormvast? Recreatiecommissie worstelt met kerstversiering – Vier dames van de Recreatiecommissie Jisp gingen op zaterdag 12 december voortvarend aan de slag. Eerst naar onze voorraadruimte. Dat was gelijk
Ons Huis even voorstellen   De meeste kinderen van De Harpoen kennen Ons Huis wel. Je hebt er vast wel eens geknutseld of iets lekkers gemaakt in de keuken. Aan de