Openbare vergadering

De nieuwe leden van onze Contactcommissie Jisp nodigen iedereen uit voor de openbare vergadering van de Contactcommissie Jisp op : Woensdag 29 juni, aanvang 20.00 uur in de Muizenval Jisp (Dorpsstraat 108 A)

(De agendapunten staan op de pagina CCJISP)

Omdat de vorige vergadering al zo lang geleden is en omdat dit voor de nieuwe commissieleden de eerste keer is willen ze deze vergadering graag afsluiten met een borreltje. Om de catering daarop aan te sluiten hebben ze graag een indicatie van het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Aanmelden kan via de Facebook pagina (evenement aangemaakt), via mail of via een briefje in de bus van Weiver 34.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VV-Jisp-T.-Korver.jpg

De nieuwe leden zijn: Esther Wieringa (duo voorzitter), Astrid Heijkamp (duo voorzitter / penningmeester), Stefan Scheffer, Marianne van der Heide Wijma, Peter Vogel , Cassandra Scheffer, Norbert Jan van Egdom.

Correspondentie adres: Weiver 34, 1546 LB Jisp Email: ccjisp@gmail.com

Vergelijkbare berichten

Laarzenpadwandeling, doe ...   De Recreatiecommissie Jisp organiseert aanstaande zaterdag 3 september om 14.00 uur een wandeling van 7,2 kilometer op het laarzenpad. Komen jullie allemaal? Neem de buren, vrienden, kinderen,
Vrolijke komedie!   Toneel vereniging ‘Herleving 1898’ speelt op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart de komedie ‘Zusters in Zaken’. De toneelgroep Herleving voert dit jaar een vrolijke komedie
Kortebaan en priksleeën ...   De Jisper IJsclub had een mooi programma samengesteld. Hieronder staan de uitslagen van de kortebaanwedstrijden en het priksleeën. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd. De dames van de
Het nieuws ligt op straat...   Deze week ging ik een wandeling maken. Heerlijk rustig in Jisp sinds zaterdag de slagboom op de Jisperdijk alle verkeer tegenhoudt. De hond liet ik thuis want die ruikt
Engel ritmisch op en neer...   Een oproep van de Raad van Kerken om de klokken in Nederland te luiden op woensdagavond is een mooi gebaar. Vanaf half maart klinkt in Jisp op

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *