Openbare vergadering

De nieuwe leden van onze Contactcommissie Jisp nodigen iedereen uit voor de openbare vergadering van de Contactcommissie Jisp op : Woensdag 29 juni, aanvang 20.00 uur in de Muizenval Jisp (Dorpsstraat 108 A)

(De agendapunten staan op de pagina CCJISP)

Omdat de vorige vergadering al zo lang geleden is en omdat dit voor de nieuwe commissieleden de eerste keer is willen ze deze vergadering graag afsluiten met een borreltje. Om de catering daarop aan te sluiten hebben ze graag een indicatie van het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Aanmelden kan via de Facebook pagina (evenement aangemaakt), via mail of via een briefje in de bus van Weiver 34.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VV-Jisp-T.-Korver.jpg

De nieuwe leden zijn: Esther Wieringa (duo voorzitter), Astrid Heijkamp (duo voorzitter / penningmeester), Stefan Scheffer, Marianne van der Heide Wijma, Peter Vogel , Cassandra Scheffer, Norbert Jan van Egdom.

Correspondentie adres: Weiver 34, 1546 LB Jisp Email: ccjisp@gmail.com

Vergelijkbare berichten

Maandelijkse koffieochten...   Zoals waarschijnlijk bij velen wel bekend is, heeft de contactcommissie vorig jaar zogenaamde dorpsvisieboeken in het dorp verspreid. De bedoeling van deze boeken was inzicht te
Glasvezel in Jisp?   Wat wonen wij toch mooi in Jisp. Kijk eens naar de prachtige foto’s die Wessel Veltkamp op een ochtend van de Noorderganssloot heeft gemaakt. Beeldschoon!     Wij
Hoe begon het allemaal? Een berichtje in de krant was de aanzet tot uurwerken onderhouden en repareren. Tijdens een raadsvergadering van de gemeente Jisp werd besproken dat er een nieuwe klok
Heren gezocht door Zang e...   ♪Ons jongste lid is net aan 60+, de leeftijd van ons oudste lid………… zijn wij vergeten♪ Gemengd koor Zang en Vriendschap gaat per 26 augustus in
Jisp nu veilig?   Sinds een paar weken zijn er WhatsApp preventieborden geplaatst aan beide kanten van het dorp. Eén hangt er bij het Weiver, vlak voor het bord ‘Jisp’ en een