Openbare vergadering

De nieuwe leden van onze Contactcommissie Jisp nodigen iedereen uit voor de openbare vergadering van de Contactcommissie Jisp op : Woensdag 29 juni, aanvang 20.00 uur in de Muizenval Jisp (Dorpsstraat 108 A)

(De agendapunten staan op de pagina CCJISP)

Omdat de vorige vergadering al zo lang geleden is en omdat dit voor de nieuwe commissieleden de eerste keer is willen ze deze vergadering graag afsluiten met een borreltje. Om de catering daarop aan te sluiten hebben ze graag een indicatie van het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Aanmelden kan via de Facebook pagina (evenement aangemaakt), via mail of via een briefje in de bus van Weiver 34.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VV-Jisp-T.-Korver.jpg

De nieuwe leden zijn: Esther Wieringa (duo voorzitter), Astrid Heijkamp (duo voorzitter / penningmeester), Stefan Scheffer, Marianne van der Heide Wijma, Peter Vogel , Cassandra Scheffer, Norbert Jan van Egdom.

Correspondentie adres: Weiver 34, 1546 LB Jisp Email: ccjisp@gmail.com

Vergelijkbare berichten

Muzikale bingo in De Lepe...   En Ruth Jacott die kwam maar niet!! Met toeterende oren vertrokken de bingospelers gisteravond, eigenlijk was het al nacht, huiswaarts. Wat een drukte, er kon echt
Volle containerbak met zw...   Koud maar prachtig voorjaarsweer tijdens de jaarlijkse opruimactie in het Wormer-en Jisperveld. Dit jaar hebben wij via sociale media, een poster in het publicatiebord, een artikel
JispNu In juli kreeg ik een e-mail van Rob van Heeswijk uit Jisp. Hij kondigde daarin aan dat hij – samen met zijn broer Alex – graag dorpsfilmpjes
Een gezellige zondagochte...   De Recreatiecommissie Jisp organiseerde afgelopen zondag de jaarlijkse Ouderenochtend. Dit keer werd het in De Lepelaar gehouden. Ongeveer zeventig Jispers en oud-Jispers kwamen naar het Dorpshuis
Rie Boon-Mak is 90 jaar g... Burgemeester Tange kwam haar feliciteren Rie Boon-Mak is op zaterdag 4 juli 90 jaar geworden. De verjaardag werd afgelopen zondag bij zoon Alfred en schoondochter Ria in