Dominee Sjaak Visser

Beste mensen, 

Per 1 april word ik de dominee voor het dorp Jisp, en dat is geen grap. Mijn naam is Sjaak Visser, ik ben 62 jaar en sinds 19 maart predikant voor Oostzaan. Daarvoor was ik meer dan 12 jaar predikant in Zaandam. Ik heb drie jongvolwassen kinderen en sinds september 2020 ben ik weduwnaar. Wat mijn hobby’s betreft: ik hou van hardlopen, fietsen en lange afstandswandelingen. 

Dominee Sjaak Visser

Ik ben in Jisp voor 10% aangenomen, dat is twee dagen in de maand, en ik heb daar heel veel zin in. Ik heb nog goede herinneringen aan mijn eerste gemeente Nigtevecht. Ook daar voelde ik me verbonden met de mensen in het dorp. 

Op 2 april is er in de kerk van Jisp een expositie van enkele kunstschilders uit Jisp, daar is er ook een receptie waar iedereen uit Jisp, en onze trouwe kerkgangers uit Wormer, Neck en Wijdewormer, hartelijk welkom zijn. Ik zal daar voorgesteld worden door mijn collega Bart Vijfvinkel uit Wormer. We zullen met elkaar het glas heffen op een goede tijd samen. En mijn nieuwe vriendin Saskia zal daar ook bij aanwezig zijn.

Wanneer u een keer persoonlijk met mij wil kennismaken, of met mij over levensvragen van gedachten wilt wisselen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik zie uit naar een goede tijd met u allen in Jisp en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort een keer. In ieder geval ben ik van plan om bij de maandelijkse koffie-ochtenden in Ons Huis aanwezig te zijn. En ik zal de gedachtenisdienst op 5 november en de kerstavonddienst in Jisp leiden. 

Een hartelijke groet en tot ziens, 

Ds. Sjaak Visser

Vergelijkbare berichten

Nog meer punaises in Jisp   Sinds maandag 18 juli zijn er straatwerkzaamheden aan het Weiver. De bewoners zijn op de hoogte gesteld door de gemeente Wormerland over het aanbrengen van vijf
Ons Huis gaat te water!   Jawel, op vrijdag 7 september a.s. organiseren we een SUP-workshop. SUP staat voor Stand Up Paddling, wat betekent dat je jezelf staand op een surfplank met
Ons Huis even voorstellen   De meeste kinderen van De Harpoen kennen Ons Huis wel. Je hebt er vast wel eens geknutseld of iets lekkers gemaakt in de keuken. Aan de
Grote schoonmaakdag Worme...   Helpt u mee? Geniet u ook van de prachtige natuur die gemeente Wormerland te bieden heeft? Wilt u hier een bijdrage aan leveren? Help dan op
Toekomst kerkelijke gemee...   Op maandag 7 oktober zijn alle inwoners van Jisp van harte welkom in de kerk. De Hervormde Gemeente wil graag met alle belangstellenden in gesprek over