Pinksterkermis Jisp

Op vrijdag 26 mei begint de kermis in Jisp. Eigenlijk donderdagmiddag al. Dan kunnen er bonnen worden aangeschaft in De Lepelaar. Of die bonnen de ‘echte’ kermis gaan halen is de vraag! Vaak worden ze direct ingewisseld voor een paar biertjes en ongemerkt kom je zonder drankbonnen weer thuis. Vrijdagmiddag is er dan gelukkig een nieuwe gelegenheid.

Er staat weer een mooi programma op de planning. Vrijdagavond wordt weer de traditionele Luilakpolderloop in Jisp gehouden. De start en finish is bij VV Jisp. Eerst start de loop voor de kinderen vanaf Dorpshuis De Lepelaar. Als iedereen de Jispervlag uithangt is het voor de lopers een feestelijk gebeuren om door ons dorp te rennen.

Op tweede pinksterdag organiseert de Recreatiecommissie apekoppen gooien voor de jeugd en steenwerpen voor volwassenen. Inschrijven kan individueel of in groepen vanaf 14.30 uur en er zijn mooie prijzen te winnen.

Dames gezocht!
In vroegere tijden werden – voor de kermis – advertenties geplaatst in de lokale kranten. De heren zochten gezelschap om naar de kermis te gaan. Sommigen zaten krap bij kas en anderen wilden gewoon een leuk meissie meenemen.

Dames genoeg op de kermis en misschien trakteren ze ook nog op een biertje.

Vergelijkbare berichten

Code rood en dan komt Ron...   Het KNMI heeft voor vanmiddag vanwege de zware sneeuwval code rood ingesteld. Dan komen Ron en zijn mannen in actie. Hoe toepasselijk eigenlijk bij code ‘ROOD’! Dagenlang zijn
Glunderen in Jisp!   Afgelopen zaterdag tijdens Monumentendag in Wormerland was het druk met fietsers langs de weg. Gelukkig scheen het zonnetje volop en de exposities in de diverse monumenten werden daardoor
Burgerhulp Jisp goed bema...   Per 1 maart 2018 is de Burgerhulp Jisp operationeel geworden. Maar liefst vijftien oud-brandweerlieden van het opgeheven vrijwillige korps in Jisp hebben zich aangesloten bij de nieuw
Afronding werkzaamheden J...   De werkzaamheden op de Jisperdijk verlopen volgens de planning. De laatste werkzaamheden (bermen op hoogte brengen, verwijderen noodbruggen et cetera) zullen in de week voor Kerst
Kerstnachtdienst KERSTNACHTDIENST GAAT NIET DOOR IN JISPERKERK We hebben er meer dan ooit behoefte aan: samenkomen met andere mensen, luisteren naar mooie muziek en een moment van rust

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *