Pien verzorgt aanschuifavonden!

Na alle mooie jaren waarin de aanschuifavonden door Avelien en Marjo werden verzorgd, gaat op haar eigen wijze Pien Hanou daar nu een vervolg aan geven. 
Vrijdag 22 september om 19.00 uur ‘TAPAS Y MAS’ avond in Ons Huis Jisp.
Kijk onderaan dit bericht om je op te geven.

“Lieve mensen,

Mijn naam is Pien Hanou en ik woon in Wormer. Mij is gevraagd om de gezellige aanschuifavonden in Jisp weer opnieuw op te starten.
Dat doe ik met heel veel liefde en plezier.

Pien Hanou.

Ik heb sinds 11 jaar een cateringbedrijf en ik heb al voor veel bruiloften, recepties, feesten en partijen de buffetten, de walking dinner’s of de luxe partyhappen mogen verzorgen. 
Ook heb ik 10 jaar lang aanschuifavonden in café Groos gegeven en omdat Groos verkocht is, pak ik deze nieuwe uitdaging bij ‘Ons Huis Jisp’ gráág met beide handen aan.

Foto Pien Hanou.

Mijn specialiteit is; ‘Koken op thema’ en ik heb al veel ideeën in mijn hoofd om mijn gasten te verwennen. Dát is wat ik het liefste doe.
Ik hoop jullie van harte te mogen verwelkomen zodat we veel gezellige, smaakvolle avonden kunnen beleven in het mooie Jisp!

Ik heb er zin in!

De eerste keer dat er een aanschuifavond wordt georganiseerd is op vrijdag 22 september 2023. Daarna óm de 6 weken. 
De avond begint om 19.00 uur. 

De prijs is € 32.50 voor een zéér uitgebreid menu.
Er kan niet gepind worden dus heel graag contant betalen. 

De wijn (rood, wit of rosé) kost 10 euro per fles. Wat u niet opdrinkt gaat gewoon mee naar huis. 
Een biertje is ook mogelijk en water staat op tafel. U houdt zelf bij wat u drinkt en u rekent aan het einde van de avond contant af. 

Foto Pien Hanou.

Om nog even in zomerse sferen te blijven is het eerste thema: ‘TAPAS Y MAS’, allerlei heerlijkheden uit de Spaanse keuken.

Reserveren kan via de mail graag met vermelding van uw telefoonnummer naar  pm.hanou@ziggo.nl of gewoon gezellig even bellen naar 06-53556749. 

Tot vrijdag 22 september 2023! 
Warme groet van Pien Hanou”.

Vergelijkbare berichten

Van alles wat! Deze week werden wij opgeschrikt door een melding op de buurtapp, dat er was ingebroken in een huis aan het Weiver. De inbreker stond zelfs in de
JispNu In juli kreeg ik een e-mail van Rob van Heeswijk uit Jisp. Hij kondigde daarin aan dat hij – samen met zijn broer Alex – graag dorpsfilmpjes
Jongste snoeker! Vorige week vond Rob Buijs een bericht in het Waterlands Archief over de 3-jarige Klaas Wester uit Jisp. Een prachtige tekening van twee jongens die een grote
Kortebaan en priksleeën ...   De Jisper IJsclub had een mooi programma samengesteld. Hieronder staan de uitslagen van de kortebaanwedstrijden en het priksleeën. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd. De dames van de
Rie Boon-Mak is 90 jaar g... Burgemeester Tange kwam haar feliciteren Rie Boon-Mak is op zaterdag 4 juli 90 jaar geworden. De verjaardag werd afgelopen zondag bij zoon Alfred en schoondochter Ria in

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *