Veel activiteiten!

De komende tijd staan er leuke activiteiten gepland in ons mooie dorp. Kijk eens op de pagina ‘Agenda’ en ontdek wat er allemaal te doen is

Bijna iedere week is er muziek in de Jisperkerk, dit wordt georganiseerd door de Programmaraad en de Stichting Concerten bij Kaarslicht.

De Recreatiecommissie organiseert weer Halloween in Jisp, dat wordt griezelig, zeker als het donker is. De eerste heksen en spoken zijn al gesignaleerd in het dorp. Ook de bewoners helpen een handje mee om de omgeving met super enge figuren aan te kleden.

De Contactcommissie heeft de jaarvergadering – met burgemeester en wethouders – weer ingepland. Schrijf woensdag 8 november in de agenda en kom naar De Lepelaar! Het verslag van de vorige vergadering staat op de pagina CCJISP.

De brug naar de Nieuwe Buurt was na de zomerstorm Poly in juli ernstig beschadigd door een vallende boom. Inmiddels is er hard gewerkt om de brug te herstellen. Wat ziet de Aldert Kwadijkbrug er weer prachtig uit.

Iedere donderdag vanaf 20.00 uur is er klaverjassen in De Lepelaar. Veel gezelligheid en na elk potje wissel je van tafel. Zo spreek je veel verschillende dorpsgenoten en dat mes op tafel? Dat blijft thuis! Kortom, er is genoeg te doen in Jisp.

Vergelijkbare berichten

Jisp de parel van de Zaan... Jisp, de parel van de Zaanstreek, heeft een rijk historisch verleden dat zaterdag 13 mei aan het grote publiek zal worden verteld. Een lezing en een eendaagse,
Veel reuring in Jisp In deze rare tijd van thuiszitten en voor veel mensen geen werk, lijkt het in ons dorp bedrijviger dan ooit. Overal zijn bouw- en verbouwactiviteiten aan de
Jisp en de Bannetocht Een nieuw filmpje, gemaakt door Rob en Alex van Heeswijk, over de Jisper IJsclub. Het bestuur en de natuurijsmeesters van de Jisper IJsclub kwamen medio december in
Glasaal uitgezet in Worme...   Er zijn vier beroepsbinnenvissers in het Wormer en Jisperveld; Simon Bark, Piet Ofman, Jaap Schoute en Arnold Werkhoven. Vanmorgen is uit een gezamenlijk opgebouwde pot voor 44
Duistere figuren in Jisp!   Kunnen inbrekers niet lezen? Aan het begin van het dorp – aan beide kanten – staat toch duidelijk een bord ‘buurtpreventie’. De laatste tijd trekken zij