Kermispraatje!

Trainer/coach Jeroen van der Ham van het jeugdteam JO12.1JM van VV Jisp, had tijdens de pinksterkermis een kermispraatje met Yannick Klopper.

Meestal ben je dat de volgende dag – na een aantal biertjes – alweer vergeten. Dit keer niet! Er was een zaadje geplant en na de jaarlijkse vergadering bij de voetbalclub besloten Tom Dekker en Yannick Klopper het jeugdteam tot 12 jaar te gaan sponsoren.

Van links naar rechts: trainer Jeroen van der Ham, sponsor Yannick Klopper en rechts sponsor Tom Dekker.

Jeroen had aangegeven dat hij heel graag nieuwe ballen en mogelijk ook shirts voor zijn team wilde regelen. De twee jonge Jispse ondernemers Yannick (Schildersbedrijf YK Vastgoedzorg) en Tom (glaszetter, T. Dekker Dienstverlening) wilden daar graag een steentje aan bijdragen. Maar liefst vijftien nieuwe trainingsballen en voor elke speler een prachtig shirt. “Zo hebben wij het waargemaakt voor de club,” vertelt Yannick. De beide ondernemers zijn het erover eens: “We moeten dankbaar zijn dat je als club nog jeugdleden hebt. Het is mooi dat je iets leuks voor VV Jisp kan doen.”

Allemaal netjes in de rij voor een mooi nieuw shirt.

Twee teams
Dit jeugdteam bestaat uit achttien jongens en twee meisjes en onlangs zijn ze herfstkampioen geworden. Jeroen is apetrots op zijn team. “Vier jaar geleden begon ik met een kleine groep en inmiddels is dat gegroeid naar twintig spelers tot 12 jaar. Het is de bedoeling dat wij er twee teams van gaan maken, daar zijn we nog mee bezig.” De kampioenen willen graag in het nieuwe shirt op de foto maar eerst moeten ze helpen met opruimen! Voor de toekomst ziet het er heel goed uit bij VV Jisp, zeker ook dankzij de nieuwe sponsors Tom en Yannick.

Het gesponsorde jeugdteam met achter Jeroen, Tom en Yannick.

Wil jij ook de 90-jarige club VV Jisp steunen?
Er liggen warme wollen sjaals voor de aankomende winter klaar. Voor 25,- euro heb je deze unieke sjaal in huis. Meerdere sjaals aanschaffen bijvoorbeeld voor je bedrijf? Een vast sponsorbedrag is dan af te spreken met Peter Heijkamp. Neem contact met hem op!

Foto’s Trees Korver.

Vergelijkbare berichten

Kermispraatje! Trainer/coach Jeroen van der Ham van het jeugdteam JO12.1JM van VV Jisp, had tijdens de pinksterkermis een kermispraatje met Yannick Klopper. Meestal ben je dat de volgende
Bijzondere fietsers door ... Afgelopen zondag reden er twee dorpsgenoten samen met 65 man uit verschillende delen van Nederland door ons dorp.         Dit ter gelegenheid van het 6-jarig
Ontbijten met de burgemee... Nationaal schoolontbijt voor de kinderen van OBS De Harpoen –   Kinderen van De Harpoen kwamen donderdagochtend vroeg naar het gemeentehuis van Wormerland. Daar had bode Imgard
De afgelopen week….   Een paar weken geleden meldde het Noord Hollands Dagblad dat de werkzaamheden aan de nieuwe beschoeiing in de wegsloot van Jisp waren afgerond. De firma Benecke werkt hard,
Pinksteren in de Jisperke... Op zondag 23 mei is weer de eerste dienst na lange tijd in de Jisperkerk. We vieren dan Pinksteren. Het thema van de dienst is ‘Binnenstebuiten’. Voorganger