Agenda

Zondag 16 juni 2019

Op zondag 16 juni zal in de Jisperkerk om 15.00 uur een concert starten dat wordt gegeven door finalisten van het Jan Pasveer Concours dat in maart in Zaandam werd gehouden. De absolute winnaar van dat concours was voor het eerst een rockband: ANTI. Deze band zal optreden en ook andere finalisten wagen zich aan ‘lichte’ muziek. Er zullen in totaal 6 ensembles optreden in grootte variërend van twee tot vijf jongelui in de leeftijd van 12 tot 17 jaar, die laten horen hoe zeer het terecht is dat zij de finale van het concours wisten te bereiken.  Aanvang 15.00 uur. Toegang € 3,00, kinderen half geld.


Zondag 23 juni 2019

Er komt een koor zingen in de Jisperkerk. Het koor, het Weiland Ensemble, zetelt in Haarlem en wil graag zingen in kleine kerken met een goede akoestiek. Vandaar hun verzoek om in Jisp te mogen zingen.Het koor zingt werken uit de barokperiode, de klassieke periode en de romantiek.  Aanvang 15.00 uur. Toegang gratis (vrijwillige bijdrage).


Zondag 30 juni 2019

Maar ook de Hervormde Gemeente is actief: een oecumenische kerkdienst op 30 juni met medewerking van het Noord Hollands Byzantijns Koor.


Zondag 7 juli 2019

Organiseert de Recreatiecommissie ‘Gluren bij de buren’. Binnenkort meer informatie hierover. Zet de datum alvast in de agenda!


Zondag 7 juli  2019

Een veldkerkdienst (bij mooi weer buiten). En dan is er in de kerk een verkoop van bijzondere lappen en mooie tweedehands boeken. Dit zal zijn op zondag 7 juli in het kader van “gluren bij de buren”, een manifestatie van de recreatiecommissie Jisp. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal de kerk open zijn voor belangstellenden die tegen zachte prijsjes, mooie (gordijn)stof of een mooi kunstboek willen aanschaffen.

Na 7 juli is er een zomerpauze, die dit jaar duurt tot 24 augustus. Op die datum zal er een concert plaatsvinden van Holland Music Sessions: een strijkkwartet, bestaande uit jonge, zeer getalenteerde musici, die internationaal beroemd kunnen gaan worden. Wat ze gaan spelen weten we nog niet, dat wordt nog verrassend!

De programmaraad van de Jisperkerk wenst U allen een mooi zomerseizoen en wij hopen U te ontmoeten in de kerk bij een of meer van bovenstaande evenementen!

Pauline Hoenderdaal