Agenda

Zaterdag 23 oktober Concert bij Kaarslicht

In de Jisperkerk met Calefax Rietkwintet
De kaarten kosten € 18 per concert. U kunt ook kiezen voor een abonnement, dan betaalt u slechts € 15 per concert. Kaarten kunt u reserveren via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer.

Contact: redactie@concertjisp.nl – Stichting Concerten bij Kaarslicht – ­­Marieke Hemminga  – 06-23853847

Zaterdag 30 oktober Halloween in Jisp

 ’s Avonds wandelen of speuren door het dorp met onderweg een klein beetje griezelige elementen. Aanvang rond 18.30 uur. Houd de website (http://www.onsdorpjisp.nl/) of onze Facebookpagina ( Je bent jisper als) goed in de gaten voor meer informatie.  Doet u ook weer mee, en versiert u uw tuin ook weer?

Zaterdag 30 oktober UNICORN in de Jisperkerk

Ierse Swingfolkband UNICORN

Op zaterdagavond 30 oktober 2021 zal de landelijk bekende Ierse Swingfolkband UNICORN, na 1 ½ jaar verplichte ‘corona-rust’ eindelijk weer een prachtig concert verzorgen in het kerkje van Jisp. Entree: 15 euro/pp

Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass uitstapjes. Licht in het hoofd, voeten van de vloer, dorstige keel – een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd. De opzwepende Keltische muziek van de folkband loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen. Maar laat niemand zich in de luren leggen door het schijnbaar achteloze gemak waarmee de band zich op het podium presenteert, achter die vrolijke façade gaan rasmuzikanten schuil die elkaar ragfijn aanvoelen. 
Wij zien U graag op zaterdagavond 30 oktober 2021  in de Jisperkerk.

Dorpsstraat 46; 1546 LK Jisp.
Aanvang concert: 20.15 uur  ; Einde :  ± 22.30 uur  ;   Entrée : € 15,- /pp
Reserveren gewenst i.v.m. de corona veiligheidsregels.
Dit kan via het kaarten reserveer formulier op onze website www.unicornmuziek.nlhttps://www.unicornmuziek.nl/index_11_htm_files/kaarten%20reserveringsformulier.html

Zondag 14 november
Aan allen die geïnteresseerd zijn in samen-muziek-maken.

Nadat vorig jaar door Corona de jaarlijkse Ensembledag voor amateurmusici niet kon doorgaan is er nu, na de versoepeling van de maatregelen, opnieuw een mogelijkheid om een Ensembledag te organiseren in de Jisper Kerk te Jisp. De programmaraad van de Jisperkerk heeft als datum daarvoor vastgesteld: zondag 14 november 2021.

Uitgangspunt van deze dag is dat amateurmusici, die graag samen spelen met anderen, de gelegenheid krijgen om laagdrempelig aan publiek te laten horen met hoeveel plezier zij dat doen. De ensembledag is bedoeld voor ensembles waarvan tenminste één persoon in de provincie Noord Holland woont.

De opzet van de dag is zoals in voorgaande jaren: ieder ensemble krijgt gedurende een half uur de gelegenheid om een of meerdere muziekstukken te spelen. Dit tijdslot is inclusief op het podium gaan zitten, stemmen en na afloop applaus in ontvangst nemen. De dagindeling wordt door ons (de programmaraad) gemaakt op basis van de gegevens die wij van deelnemers ontvangen.

Amateurmusici kunnen zich vanaf nu melden door een e mail te sturen naar :  p.hoenderdaal@ziggo.nl  en te melden met hoeveel personen een ensemble wordt gevormd. Ook is het voor ons van belang om te weten of het ensemble klassieke muziek speelt of wereldmuziek of jazz of populair of anderszins. Voor een programmaboekje en PR zullen wij in een later stadium vragen om gegevens en een foto van het betreffende ensemble.

Nadere informatie is te verkrijgen bij

Pauline Hoenderdaal tel. 075-6875635 of 0612467305 . e mail: p.hoenderdaal@ziggo.nl

Namens de programmaraad van de Jisperkerk,
Pauline Hoenderdaal.

Zaterdag 20 November Sinterklaas on tour in Jisp!
Uitgebreide informatie volgt.