Agenda


De Recreatiecommissie Jisp organiseert:

·        Zaterdag 31 oktober 2020: Halloweenspeurtocht

20201024_151358_resized (002)

Foto: Jetty Rinkes

DEELNAME: VANWEGE DE CORONARICHTLIJNEN ALLEEN VOOR BEWONERS VAN HET OOSTEINDE EN INWONERS VAN JISP!

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt het nu een zelfstandige Halloweenwandelspeurtocht voor gezinnen, vrienden en vriendinnetjes, of met je buren (dan wel op 1,5 meter afstand). Wandelen door het dorp en op zoek naar de 70 verstopte spookjes.Er lopen een paar heksen/duivels en spoken door het dorp om te kijken of iedereen zich aan de anderhalve meter houdt. Doe je goed je best, dan hebben ze misschien wel iets lekkers voor je!

Hoe werkt het:

De wandelspeurtocht kan je doen tussen 18.00 en 20.30 uur.

Je neemt pen en een papier met daarop de cijfers 1 tot en met 70 mee en je gaat vanaf je huis speuren. Woon je in het Oosteinde, kun je op de fiets komen. Deze parkeer je evt. bij school en  dan start je daar. Het speurtochtgebied is namelijk van school de Harpoen, Molenpad, Nieuwe Buurt tot en met het hofje aan de Dorpsstraat. Het maakt niet uit waar je start. Je gaat gewoon lopend op zoek naar de spookjes met een letter en een cijfer. Dat vul je in op je papier en uiteindelijk krijg je een complete zin. Je levert je briefje in op Dorpsstraat 15 en krijg je een griezelig presentje.

Je mag verkleed meedoen, maar is niet verplicht (al vinden we dat wel heel leuk!). Neem een zaklantaarn mee en/of doe een reflecterend hesje aan.


De Recreatiecommissie Jisp organiseert:

·        Zaterdag 21 November 2020: Sinterklaas in Jisp!

Uitgebreide informatie volgt.


De Recreatiecommissie Jisp organiseert:

  • Verwacht januari 2021: Online Escaperoom
  • Meer informatie volgt.