Agenda


Zaterdag 24 juni

Jisperkerk zomermarkt 24 juni 2017

Jaarlijks vindt er in het laatste weekend van juni in Jisp een markt plaats in en om de Jisperkerk. In de kerk is informatie over de kerk, filmbeelden van Jisp, muziek en een gezellige koffietafel.

Voorts zal er een tentoonstelling zijn van Jisper kunstenaars.

Buiten, op het kerkterrein worden tweedehands boeken, tuinproducten en andere koopwaar verkocht ten behoeve van het onderhoud van de kerk. Mensen die de kerk daarvoor spullen willen schenken kunnen deze tevoren inleveren op Dorpsstraat 108 of op de dag zelf naar de kerk brengen.

Ook zullen bij de kerk demonstraties worden gegeven mozaïk maken en wol spinnen.

En dan is er de jaarlijkse rommelmarkt, waar mensen zelf alles kunnen verkopen wat ze na de grote voorjaarsschoonmaak over hebben!

De markt op zaterdag 24 juni zal worden gehouden van 10.00 tot 13.00 uur.


Zaterdag 12 augustus  20.30 uur

–  Voor het eerst zal de Jisperkerk dit jaar een concertlocatie zijn voor The International Holland Music Sessions (TIHMS), een groots internationaal muziekcursus-evenement in Bergen/Alkmaar, met lessen en masterclasses voor  internationaal aanstormend talent en met vele concerten in heel Noord Holland door deze topmusici van de toekomst. In de Jisperkerk zal voor een zo groot mogelijk publiek optreden: het Trio Sensibility uit Rusland. Het wordt vast en zeker een prachtig zomeravondconcert.


Zondag 8 oktober 2017

Wordt er in de Jisperkerk een Ensembledag gehouden. Dat was zo succesvol, dat we dat ook dit jaar willen gaan doen. En wel op 8 oktober. Dat is nog ver weg, maar nu al willen wij musici, die met anderen samenspelen in combinaties van 3 of meer instrumenten, uitnodigen om zich te melden voor deelname aan die dag. Mensen uit Wormerland en omgeving krijgen voorrang. Dat kan telefonisch bij Karen Dolné 075-6423431 of per mail bij mij: p.hoenderdaal@planet.nl

Voor al deze activiteiten in de Jisperkerk kijk op de website:  www.jisperkerk.nl!