Agenda


Donderdag 21 t/m zaterdag 23 juni 2018

Wormersports logo 100

WormerSports beach event op 21 t/m 23 juni

Voor het 5e jaar op rij wordt volgende week het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer weer omgetoverd tot een groot strand waarop honderden sportliefhebbers gedurende 3 dagen allerlei sporten gaan uitoefenen.
Naast het beachvoetbal, beachkorfbal en beachvolleybal, heeft de organisatie een nieuwe sport toegevoegd, want op donderdagavond worden beachtenniswedstrijden gespeeld. Een waanzinnig leuke sport die nog door weinig tennissers is gespeeld.]
Het evenement dat in 2014 is begonnen, groeit ieder jaar in aantal deelnemers en bezoekers. En iedere dag wordt afgesloten met muziek door waanzinnige dj’s en bands.
Het programma van het beach event zal uit de volgende onderdelen bestaan

(geschatte starttijden):

Donderdag 21 juni

19.00 uur – beachtennis

22.00 uur – muzikale afsluiting van de dag

Vrijdag 22 juni

15.00 uur – beachvoetbal door de jeugd van Wormerland

18.00 uur – beachkorfbal

19.00 uur – beachvoetbal door gehandicapten

22.00 uur – muzikale afsluiting van de dag

Zaterdag 23 juni

10.30 uur – beachvolleybal

19.00 uur – feest met muzikale optredens

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven, P.M. Duyvisfonds, Fonds Gehandicaptensport, Stichting Support Cultuur & Sport Wormerland en Gerrit Blaauw Fonds tot stand gebracht.

Over Stichting WormerSports

Stichting WormerSports is op 7 maart 2014 opgericht met als doel de sociale verbinding in

Wormerland te bevorderen, waarbij de onderwerpen sport, spel en vermaak centraal staan. WormerSports werkt hierbij nauw samen met Gemeente Wormerland en diverse lokale (sport-) verenigingen.

Sport met een sociale omlijsting

Stichting WormerSports
Meeuwstraat 19
1546 LR Jisp


Zaterdag 23 juni 2018

Zomermarkt rondom de Jisperkerk.

In de Jisperkerk zal een tweedehands boekenmarkt zijn en worden kunstvoorwerpen e.d. verkocht. Ook is dat de plaats waar koffie en veel taart te verkrijgen is. Op andere locaties aan de dorpsstraat zijn een lappenmarkt, en er zijn sieraden, snuisterijen en  verse vis te koop.


Zaterdag 11 augustus 2018

Zomerconcert in de Jisperkerk van ‘The International Holland Music Sessions’. Dit zomerconcert wordt gegeven door een Russisch pianotrio. Dus als U in het land bent: kom naar Jisp en geniet!


Zondag 14 oktober 2018

Ensemble dag in de Jisperkerk.


Vrijdag 14 december 2018

Kerstsamenzang in de Jisperkerk.