home
Historie
Recreatie commissie
Ons Huis Jisp
CC Jisp
links
AGENDA
Sinterklaas en Pieten pakken huren?

Neem contact op met Tiny Groen telefoon: 075 642 13 72

Jisperdijk afgesloten!

Van 21 november t/m 9 december wordt de Jisperdijk (gedeeltelijk) afgesloten voor het doorgaand verkeer. Bewoners kunnen gebruik blijven maken van het afgesloten deel. Dit vanwege bermwerkzaamheden door de Firma Gebr. Van der Lee in opdracht van HHNK.
Er zal met een halve rijbaanafzetting gewerkt worden, met verkeersregelaars; dat betekent dat er verkeershinder ontstaat, door de wachttijden. Iedereen kan echter wel ten alle tijden gebruik blijven maken van de Jisperdijk.

Dus Jispers! Willen jullie geen wachttijden....dan wordt het omrijden via de A7 om in Purmerend en omstreken te komen. Want ook de Noorderweg in Wijdewormer is afgesloten vanwege bermwerkzaamheden van 19 november t/m 28 november.

Bijzondere voorvallen in Jisp?


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

Nieuwste users

Bijzondere voorvallen in Jisp?

Wednesday 13 July | edit: 18/8/2011


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

REACTiES

Saturday 1 December | thérèse

Jammer dat ik het niet voor de uitzending wist, dan had ik er natuurlijk iets over op de site kunnen vermelden! Nu naar uitzending gemist gekeken en alles gezien over die lopende strontmachines

Saturday 1 December | karin

Hoi Bob. Misschien is Trees haar computer nog stuk? Ik had ook wel de BN'er ganzenjager op Ons Dorp verwacht.Erg leuk om te zien hoe en wat je doet. Ik zat heel toevallig bij je broer Klaas en hij ging natuurlijk in de wilde keuken kijken en ik keek mee. Wat ontzettend mooi gefilmd, mag je trots op zijn. Zeker n hele dag werk gehad met filmen? We wachten Trees af......

Saturday 1 December | bob | edit: 1/12/2012

Goh ik had op onze website toch wel een reactie verwacht van afgelopen woensdag, in het programma de wilde keuken van Wouter Klootwijk vaar ik met hem door het Jisperveld en na het bemachtigen van een gans maak ik in mijn schuur een zalige shoarma waarvan niet alleen Wouter maar iets later de hele crew hebben zitten smullen.
Je wordt er wel weer opmerkzaam gemaakt dat we in een prachtige omgeving wonen.

Groeten Bob Dekker
Evt na te zien bij uitzending gemist
28-11-2012 de wilde keuken Ned 2