home
Historie
Recreatie commissie
Ons Huis Jisp
CC Jisp
links
AGENDA
Opgeven dorpspicknick!!

van zaterdag 30 augustus tijdens de zeskamp. Dat kan nog tot aanstaande vrijdag 22/8 tot 18.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk.
Picknick is alleen voor de mensen die zich opgegeven en betaald hebben, zij krijgen een bon en zonder bon wordt er geen lunch uitgedeeld.

Anja de Boer
6427069/ 06 41281754

OPEN MONUMENTENDAG


Zaterdag 13 september in de Jisperkerk van 10.00 tot 16.00 uur. Het thema is dit jaar: 'op reis'. In de kerk zal tijdens deze open dag de aandacht worden gevestigd op grafstenen en andere voorwerpen uit het rijke verleden van de kerk, die met dit thema te maken hebben.

Ons Huis bestaat 60 jaar!


Vrijdagmiddag 12 september a.s. van 15.00 tot 19.00 uur is er een feestelijke middag. Zie ook Ons Huis Jisp
Schrijf het alvast in de agenda!!

Bijzondere voorvallen in Jisp?


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

Nieuwste users

Bijzondere voorvallen in Jisp?

Wednesday 13 July | edit: 18/8/2011


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

REACTiES

Saturday 1 December | thérèse

Jammer dat ik het niet voor de uitzending wist, dan had ik er natuurlijk iets over op de site kunnen vermelden! Nu naar uitzending gemist gekeken en alles gezien over die lopende strontmachines

Saturday 1 December | karin

Hoi Bob. Misschien is Trees haar computer nog stuk? Ik had ook wel de BN'er ganzenjager op Ons Dorp verwacht.Erg leuk om te zien hoe en wat je doet. Ik zat heel toevallig bij je broer Klaas en hij ging natuurlijk in de wilde keuken kijken en ik keek mee. Wat ontzettend mooi gefilmd, mag je trots op zijn. Zeker n hele dag werk gehad met filmen? We wachten Trees af......

Saturday 1 December | bob | edit: 1/12/2012

Goh ik had op onze website toch wel een reactie verwacht van afgelopen woensdag, in het programma de wilde keuken van Wouter Klootwijk vaar ik met hem door het Jisperveld en na het bemachtigen van een gans maak ik in mijn schuur een zalige shoarma waarvan niet alleen Wouter maar iets later de hele crew hebben zitten smullen.
Je wordt er wel weer opmerkzaam gemaakt dat we in een prachtige omgeving wonen.

Groeten Bob Dekker
Evt na te zien bij uitzending gemist
28-11-2012 de wilde keuken Ned 2