home
Historie
Recreatie commissie
Ons Huis Jisp
CC Jisp
links
AGENDA
Ons Huis Jisp

Nieuwe cursussen 2014 - 2015
Klik hier of kijk onder de tab 'ons huis jisp'

Sportievelingen gezocht!


Sportievelingen met balgevoel gezocht die zin hebben om elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur een paar onderlinge partijtjes te komen volleyballen in de hal van De Harpoen in Jisp.
Kosten ongeveer € 60 per seizoen. Heb je zin? Stuur dan een berichtje naar vekenfamilie of bel Angela 06-31968040.

Binnenkort!


Kavelveiling georganiseerd door de Jisper IJsclub
Voor een nieuwe sneeuwschuiver, jeugdactiviteiten en kleding.
Zie voor meer info: Agenda

Bijzondere voorvallen in Jisp?


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

Nieuwste users

Documentaire 'Wellness is booming'

Wednesday 5 September | edit: 10/9/2012

Over een nieuw leven van de Jispse Wilma en Emmy


Ruim vier jaar geleden zijn Emmy Vis en Wilma Wenning uit Jisp twee jaar lang gevolgd door de bekende documentaire maker Frans Bromet en dochters.

Een documentaire die is gemaakt naar aanleiding van de missie van Emmy en Wilma om een eigen bedrijf op te starten.
Gedurende deze opnames komen er ook een aantal Jispers in beeld en aan het woord. Daarnaast zijn er opnames gemaakt in het gemeentehuis van Wormer met enkele wethouders en op basisschool De Harpoen.

Aanstaande maandag, 10 september, wordt het eerste deel uitgezonden bij de NCRV op Nederland 2 om 23.05 uur. Het tweede deel komt 17 september op tv. Deze documentaire is uitgekozen om vertoond te worden tijdens het Nederlands Film Festival op donderdag 27 september! "We zijn helaas niet genomineerd voor het Gouden Kalf, maar wel erg trots dat wij vertoond worden tussen alle grote Nederlandse films van het afgelopen jaar," aldus Wilma en Emmy.

In de documentaire 'Wellness is booming' volgt Frans Bromet drie vriendinnen die besluiten het roer om te gooien. Ze zijn alle drie boven de veertig, getrouwd, hebben een gezin en een baan. Emmy en Hennie werken bij de bank en Wilma is verpleegkundige. Naast hun baan geven Emmy en Wilma kookworkshops (Ons Huis Jisp) en verzorgen zij de catering bij feesten en partijen.

De dames houden van het goede leven en willen graag mensen 'verwennen'. Ze overwegen om hun baan op te zeggen voor hun ambitieuze droomproject: een Wellness centre. “Want Wellness is booming!”

Daarom werken zij hard en overleggen druk. Gelukkig altijd onder het genot van een hapje en een drankje! Het businessplan van Emmy, Wilma en Hennie is klaar, de verzorgingsproducten zijn uitgezocht en de huisstijl is uitgewerkt.
Maar dan breekt de financiële crisis uit en dat heeft gevolgen voor hun plannen. Ondanks dat blijven de montere dames vol goede moed.Zal het Emmy en Wilma lukken om hun droom te verwezenlijken? Of moeten ze hun ambities fors bijstellen? U kunt het allemaal zien in twee delen bij de NCRV.

Wij zijn heel nieuwsgierig!

*Bron; NCRV