home
Historie
Recreatie commissie
Ons Huis Jisp
CC Jisp
links
AGENDA
Pech voor Jisper IJsclub!

De bliksem is enige tijd geleden ingeslagen in de BB zendmast bij het ijsclubgebouw aan het Molenpad. De sirene, die elke eerste van de maand loeit, is voorlopig rustig. Deze zendmast is op het elektranet van de ijsclub aangesloten. Het gevolg is dat de gehele elektrische installatie en apparatuur kapot is. Jan Wezel kwam hier achter toen hij in het clubgebouw wat spullen moest ophalen. Spotjes, TL bakken, cv, koelkast, telefoon etcetera. Alles moet vervangen worden. Momenteel is het bestuur in overleg met de verzekering om de schade te verhalen. Veel apparaten zijn al wat ouder en zullen waarschijnlijk maar gedeeltelijk worden vergoed. Een strop dus voor de Jisper IJsclub.

Ons Huis Jisp

Nieuwe cursussen 2014 - 2015
Klik hier of kijk onder de tab 'ons huis jisp'

Sportievelingen gezocht!


Sportievelingen met balgevoel gezocht die zin hebben om elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur een paar onderlinge partijtjes te komen volleyballen in de hal van De Harpoen in Jisp.
Kosten ongeveer € 60 per seizoen. Heb je zin? Stuur dan een berichtje naar vekenfamilie of bel Angela 06-31968040.

Binnenkort!


Kavelveiling georganiseerd door de Jisper IJsclub
Voor een nieuwe sneeuwschuiver, jeugdactiviteiten en kleding.
Zie voor meer info: Agenda

Bijzondere voorvallen in Jisp?


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

Nieuwste users

Genoeg warme kleding voor Syrië

Wednesday 30 January | edit: 16/2/2013

Jispse meisjes halen maar liefst 90 zakken op!Noëlle (10), Isa (10), Eveline (10) en Lincy (10) hebben de afgelopen weken een kledinginzamelingsactie gehouden voor Syrië. Hiermee hebben zij maar liefst 90 zakken met warme kleding ingezameld. De actie was donderdag 14 februari afgelopen en het actiecomité van Syrië heeft alle zakken kleding met een vrachtwagen meegenomen.Lincy zag onlangs op het jeugdjournaal een meisje dat kleding inzamelde voor de Syrische vluchtelingen. De familie van dit meisje woont in Syrië en daarom wil zij graag helpen. Meteen maakte Lincy samen met Isa plannen om ook een inzamelingsactie op touw te zetten. Er werd een poster gemaakt met een mooie tekening van Eveline en Noëlle heeft haar geholpen. Op school werden de posters opgehangen en zij gaan ook nog flyers maken. Vandaag hebben de meisjes al vier vuilniszakken vol en een grote koffer met warme kleding ingezameld. Dat is nog lang niet genoeg!

In Syrië hebben miljoenen mensen huis en haard verlaten vanwege de oorlog die al twee jaar lang duurt. Er zijn voor de vluchtelingen tentenkampen opgericht in de buurlanden. Maar ’s nachts is het erg koud en er valt veel regen. De kinderen lopen op blote voeten en hebben geen warme kleding. Teruggaan naar huis in Syrië is geen optie want het is er heel gevaarlijk. "Wij willen niet dat ze doodgaan aan de kou of zoiets!" Vindt Eveline.

"Het was een hele succesvolle actie en wij zijn heel erg blij met het resultaat."
Ons dorp Jisp is ook blij met zulke ondernemende meisjes. Gefeliciteerd met deze bijzondere actie!Trees Korver.