home
Historie
Recreatie Commissie
Ons Huis Jisp
CC Jisp
links
AGENDA
OBS De Harpoen


heeft een nieuwe website. Neem snel een kijkje want het ziet er prachtig uit! OBS De Harpoen.
"Wij zijn erg trots op dit nieuwe visitekaartje van school.
Wil je een berichtje op de site plaatsen? Hoe meer verkeer naar de site hoe beter."

Bijzondere voorvallen in Jisp?


Stuur het naar ons toe. Graag met foto.
Mail het naar Trees

Vakman Arvid Zwart

Dinsdag 19 februari | edit: 22/2/2013

neemt werkzaamheden Bouwbedrijf Heykamp overTamis Heijkamp, eigenaar van Bouwbedrijf Heykamp te Jisp vindt het welletjes. Hij stopt na vijfendertig voortreffelijke jaren met zijn bouwwerkzaamheden en gaat met welverdiend pensioen.

Vakman en aannemer Arvid Zwart zal met zijn eigen bedrijf: Bouwbedrijf Zwart, de klanten en werkzaamheden van het bouwbedrijf van Heijkamp overnemen. Zwart is op zijn zestiende tijdens zijn opleiding tot timmerman al aan de slag gegaan bij bouwbedrijf Heykamp en heeft, zo zegt hij zelf, van Heijkamp de fijne kneepjes van het vak geleerd. Ondanks dat Zwart sinds 2006 zijn aannemers papieren op zak heeft en in 2008 zijn eigen bedrijf is gestart, is hij toch altijd veel met Tamis Heykamp blijven samenwerken.

Bouwbedrijf Heykamp heeft veel interessante projecten op haar naam staan. Sinds 1978 bouwde het vele nieuwbouwwoningen en verbouwde authentieke boerderijen en luxe woningen in de Zaanstreek en de regio Amsterdam. Het bouwbedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap en heeft een no nonsense reputatie. Zwart is van plan deze lijn voort te zetten. Tamis Heykamp zal Zwart waar nodig voorlopig blijven adviseren en assisteren en Astrid Heykamp zal de calculatiewerkzaamheden voor Zwart op zich nemen.

Een van de meest recente projecten waar Zwart aan heeft gewerkt voor bouwbedrijf Heykamp, is de renovatie van de kerktoren van de Nederlands hervormde kerk in Jisp en de werkzaamheden aan het daarnaast gelegen laat middeleeuwse gemeentehuis van het Zaanse dorp. Zwart is trots op de gedetailleerde renovatie van deze rijksmonumenten. Hij reviseerde o.a. de wijzerplaten van de kerkklok en de vervallen houten bol onder de haan van de torenspits. De wijzers, de bol en de haan zijn opnieuw verguld met bladgoud en schitteren weer als vanouds.

Arvid Zwart is een aannemer en een allround timmerman. Hij kan worden ingeschakeld en neemt de leiding over grotere- en kleinere klussen. Voor grote en kleine projecten werkt hij samen met verschillende vakmensen uit de regio.

Bouwbedrijf Zwart is gevestigd te Wormer.

Voor meer informatie kunt u kijken op bouwbedrijfzwart.nl