Openbare vergadering

De nieuwe leden van onze Contactcommissie Jisp nodigen iedereen uit voor de openbare vergadering van de Contactcommissie Jisp op : Woensdag 29 juni, aanvang 20.00 uur in de Muizenval Jisp (Dorpsstraat 108 A)

(De agendapunten staan op de pagina CCJISP)

Omdat de vorige vergadering al zo lang geleden is en omdat dit voor de nieuwe commissieleden de eerste keer is willen ze deze vergadering graag afsluiten met een borreltje. Om de catering daarop aan te sluiten hebben ze graag een indicatie van het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Aanmelden kan via de Facebook pagina (evenement aangemaakt), via mail of via een briefje in de bus van Weiver 34.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VV-Jisp-T.-Korver.jpg

De nieuwe leden zijn: Esther Wieringa (duo voorzitter), Astrid Heijkamp (duo voorzitter / penningmeester), Stefan Scheffer, Marianne van der Heide Wijma, Peter Vogel , Cassandra Scheffer, Norbert Jan van Egdom.

Correspondentie adres: Weiver 34, 1546 LB Jisp Email: ccjisp@gmail.com

Vergelijkbare berichten

Hoopjes zaagsel Ineens lag daar – in de linker koorbank – een hoopje houtzaagsel. Ruim één meter trekbalk in de oost muur van de Jisperkerk was aangetast door de
Devinho en Noé zijn bero...   Toen de familie Grooters-Kalbfleisch een paar jaar geleden in Jisp ging wonen, werd er direct met schooldirecteur Kees van De Harpoen gesproken. Devinho (8) en Noé
Wel ijs, geen toertocht! Op woensdag 10 februari heeft het bestuur van de Jisper IJsclub een overleg met burgemeester Judith Michel van Wormerland, de Veiligheidsregio en de politie gehouden. De kwaliteit van het ijs
Feestelijke middag van On... Komen jullie ook naar de feestelijke middag van Ons Huis? –   Op vrijdagmiddag 6 november opent Ons Huis vanaf 16.00 uur haar deuren voor jong en
Jisp de parel van de Zaan... Jisp, de parel van de Zaanstreek, heeft een rijk historisch verleden dat zaterdag 13 mei aan het grote publiek zal worden verteld. Een lezing en een eendaagse,