Geen moppers maar doppers

De mannen van de donderdagochtendploeg (doppers), niet te verwarren met de maandagochtendploeg (moppers), doen geweldig werk bij de voetbalvereniging van Jisp.

Afgelopen donderdag werden de knotwilgen gesnoeid. Een hakselaar was al bij Rijkhoff gehuurd en de takken konden er zo in. De houtsnippers werden verspreid over de aarde aan de voorkant en achter de kleedkamers van het complex. Tussen de werkzaamheden door werd er koffie gedronken. “Vorige week hadden we gebak,” aldus Jan Wezel. Er werd wel gemopperd dat een gebakje tegenwoordig veel geld kost maar het smaakte goed.

Sinds kort is Jan Hartog toegetreden tot de dopper-ploeg. Daar moest natuurlijk wel eerst de ballotagecommissie aan te pas komen voor de goedkeuring. Dat ging snel kregen wij uit welingelichte kringen te horen.

“Dit is het best onderhouden spul in Jisp. Nergens is het zo knap als hier!” Riep Jan Koene met enige trots. VV Jisp mag zeker blij zijn met deze groep vrijwilligers die het samen ook heel gezellig hebben.

Wij gunnen ze iedere week wel een gebakje!

Vergelijkbare berichten

Kerstnachtdienst KERSTNACHTDIENST GAAT NIET DOOR IN JISPERKERK We hebben er meer dan ooit behoefte aan: samenkomen met andere mensen, luisteren naar mooie muziek en een moment van rust
Glasvezel in Jisp?   Wat wonen wij toch mooi in Jisp. Kijk eens naar de prachtige foto’s die Wessel Veltkamp op een ochtend van de Noorderganssloot heeft gemaakt. Beeldschoon!     Wij
Hoe begon het allemaal? Een berichtje in de krant was de aanzet tot uurwerken onderhouden en repareren. Tijdens een raadsvergadering van de gemeente Jisp werd besproken dat er een nieuwe klok
Escape to the countryR... Jisp, zondagmiddag 8 november 2020. Deze sympathieke Belg, was als ‘paradijsvogel’ neergestreken in de berm van het Jisperdijkje. Een prachtig voorbeeld, hoe je ook in deze corona-crisis,
‘Toen & Nu’   Expositie Stichting Historisch Oost-Knollendam Op zaterdag 14 september van 10.00 tot 16.00 uur is pakhuis Koningsbergen aan de Dorpsstraat 45 in Oost-Knollendam geopend. Het prachtige 16e