Pien verzorgt aanschuifavonden!

Na alle mooie jaren waarin de aanschuifavonden door Avelien en Marjo werden verzorgd, gaat op haar eigen wijze Pien Hanou daar nu een vervolg aan geven. 
Vrijdag 22 september om 19.00 uur ‘TAPAS Y MAS’ avond in Ons Huis Jisp.
Kijk onderaan dit bericht om je op te geven.

“Lieve mensen,

Mijn naam is Pien Hanou en ik woon in Wormer. Mij is gevraagd om de gezellige aanschuifavonden in Jisp weer opnieuw op te starten.
Dat doe ik met heel veel liefde en plezier.

Pien Hanou.

Ik heb sinds 11 jaar een cateringbedrijf en ik heb al voor veel bruiloften, recepties, feesten en partijen de buffetten, de walking dinner’s of de luxe partyhappen mogen verzorgen. 
Ook heb ik 10 jaar lang aanschuifavonden in café Groos gegeven en omdat Groos verkocht is, pak ik deze nieuwe uitdaging bij ‘Ons Huis Jisp’ gráág met beide handen aan.

Foto Pien Hanou.

Mijn specialiteit is; ‘Koken op thema’ en ik heb al veel ideeën in mijn hoofd om mijn gasten te verwennen. Dát is wat ik het liefste doe.
Ik hoop jullie van harte te mogen verwelkomen zodat we veel gezellige, smaakvolle avonden kunnen beleven in het mooie Jisp!

Ik heb er zin in!

De eerste keer dat er een aanschuifavond wordt georganiseerd is op vrijdag 22 september 2023. Daarna óm de 6 weken. 
De avond begint om 19.00 uur. 

De prijs is € 32.50 voor een zéér uitgebreid menu.
Er kan niet gepind worden dus heel graag contant betalen. 

De wijn (rood, wit of rosé) kost 10 euro per fles. Wat u niet opdrinkt gaat gewoon mee naar huis. 
Een biertje is ook mogelijk en water staat op tafel. U houdt zelf bij wat u drinkt en u rekent aan het einde van de avond contant af. 

Foto Pien Hanou.

Om nog even in zomerse sferen te blijven is het eerste thema: ‘TAPAS Y MAS’, allerlei heerlijkheden uit de Spaanse keuken.

Reserveren kan via de mail graag met vermelding van uw telefoonnummer naar  pm.hanou@ziggo.nl of gewoon gezellig even bellen naar 06-53556749. 

Tot vrijdag 22 september 2023! 
Warme groet van Pien Hanou”.

Vergelijkbare berichten

Ja hoor….. het is g...   De jongens tot 11 jaar van VV Jisp zijn vandaag kampioen geworden. Natuurlijk ook dankzij de geweldige coaching van Jim Praag en Mark Scholtens. Van harte
Nieuwjaarsfeest 2023 NIEUWJAAR IN DE MUIZEVAL BIJ VVJISP Op zaterdag 7 januari 2023 organiseert voetbalvereniging Jisp een nieuwjaarsfeest in kantine de Muizeval. PROGRAMMA 16:30 uur – Jisp jeugd tegen
Paniek in Jisp Het paard van Sinterklaas is gekrompen! –   Vanmiddag kwam Sinterklaas per boot naar Jisp gevaren. Maar eerst kwam er een Pietje met de brandweerboot van Jisp
Andere opzet bij WormerSp...   Donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni a.s. zal het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust
Politiebericht!   Beste deelnemer(s) WhatsApp, We zitten dit jaar opvallend in hele lage woninginbraak cijfer(s) in Wormerland. Vorige jaar was Neck in de maanden januari – februari 2018