Gezellig jaar!

Hele Fijne Feestdagen, namens alle vrijwilligers van Ons Huis.

We hebben een erg gezellig jaar gehad met veel verschillende activiteiten: knutselen en koken met kinderen, keramiek avonden, een aanschuifavond met Pien. Yoga op maandagavond door Lonneke en Bewegen met gym voor ouderen op maandagochtend. Bedankt voor al jullie enthousiasme, dat maakt het organiseren voor ons erg leuk!


In het nieuwe jaar gaan we weer veel leuke en nieuwe dingen organiseren. Denk aan een nieuwe aanschuifavonden met Pien, maar ook een silent disco voor de jeugd.
De aanschuifavonden staan gepland op: 26 januari, 1 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni. Voor reserveren: kijk op de pagina van Ons Huis. Pien zit namelijk snel vol!

Ons Huis krijgt in de kerstvakantie een make-over en de o zo herkenbare gele muur krijgt een lila/paarse kleur. Ook de lampen zullen vervangen worden, maar we weten nog niet precies wanneer dat zal gebeuren. Kom je in 2024 een kijkje nemen? Vinden we leuk!

Oh, en nieuwe leden zijn altijd welkom, dus vraag gerust de buurman of buurvrouw of die ene leuke vriend(in) – hoe meer zielen, hoe meer gezelligheid!

Vergelijkbare berichten

28e Luilakpolderloop in J...   Karin Floris, Nico Kramer, Paul Beunder en Henk Wester organiseren voor de laatste keer op vrijdag 18 mei de Luilakpolderloop en Miniloop door Jisp. In de maand maart
Jisperdijk werk in uitvoe...     Vanmorgen meteen onderzoek gedaan naar de werkzaamheden op de Jisperdijk. Bij het beheerpad/insteekweg valt direct op dat de verkeersregelaar mensen in de juiste richting stuurt of
Gelukkig weer een koffier...   Zo was het – na maanden – weer mogelijk om een start te maken in de buitenlucht met het koffierondje. Op het gastvrije terras bij de
Wij Jispers hebben niks t... Volkskrant Magazine heeft een enquête gehouden onder de lezers. Dit in het kader van het duizendste nummer. Er werd massaal gereageerd op deze enquête. Diverse vragen werden aan
Gezellig jaar! Hele Fijne Feestdagen, namens alle vrijwilligers van Ons Huis. We hebben een erg gezellig jaar gehad met veel verschillende activiteiten: knutselen en koken met kinderen, keramiek avonden,