Nieuwe website Ons Dorp Jisp

Oude site is gehackt en niet veilig meer

Jose Korver koeien 360

In juli is de oude website van Ons Dorp Jisp gehackt. Daarvoor waren er al veel problemen, want regelmatig kreeg ik mailtjes van bewoners met de opmerking; “er staan hele rare teksten op!”

Dat moest ik dan razendsnel herstellen. Waarom een hacker de site van een klein dorp iedere keer weer aanvalt, is mij een raadsel. Het voordeel hiervan was, dat ik twee maanden lang ineens nergens meer naar om hoefde te kijken. De site werd offline gezet en ik mocht er niet meer aankomen. Twaalf jaar lang plaatste ik iedere twee weken een nieuw artikel en verwerkte dagelijks alle mutaties. Ineens was ik werkloos!

Jose Korver Wisse v

Nu hebben wij, de oprichters Ron van Deene en ik, weer een prachtige nieuwe site. Iets strakker van vormgeving maar vooral ook veiliger. Dankzij webdesigner Patrick Slot van ‘Redloz’ kan ik vanaf vandaag weer aan de slag. Alle pagina’s worden weer gevuld met tekst en foto’s. Er is één nieuwe pagina bijgekomen voor de ‘Dorpsvisie’. Een belangrijk item voor ons dorp. Wat zijn de ontwikkelingen na het invullen van alle boeken die door het dorp circuleerden?

Jose Korver Koker 360

Verder heeft de Contactcommissie Jisp, het ‘Ons Huis’ en de Recreatie Commissie weer een eigen pagina. Als er nieuws is in Jisp dan hoor ik dat graag van u via de mail. Ik zal proberen zoveel mogelijk belangrijke en leuke zaken op de site te plaatsen. Veel leesplezier!

De mooie foto’s in dit bericht zijn gemaakt door José Korver uit Egmond aan Zee, genomen tijdens een kanotocht met haar man Gert en haar zonen Jitse en Wisse door ons mooie Wormer- en Jisperveld. Zij heeft met een van haar foto’s – gemaakt met haar IPhone – een fotowedstrijd gewonnen georganiseerd door het NRC en NIKON. Zaterdag 12 september stond hierover een artikel in NRCWEEKEND op de achterpagina, pal onder YOUP.

 

Vergelijkbare berichten

Uitslagen Jeugdloop en Lu...     De 29e Luilakpolder- en Jeugdloop kon gisteravond gelukkig doorgaan. Ondanks code oranje…. dat later geel werd, besloot de organisatie dat er gelopen kon worden. Geen bliksemschichten
Woensdag koffierondje Als aanvulling op de vaste koffieochtend – de laatste woensdag van de maand – is er vanaf 7 juni iedere woensdag een gezellig koffierondje in Ons Huis.
Reünie Benefiet Barry bi...   Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat Barry Koene omkwam tijdens de vakantie met zijn voetbalvrienden op Kos. Tien jaar na dato hebben wij
WSV’30 gaat ook in Jisp...   Op veler verzoek van inwoners van Jisp, zal WSV’30 vanaf maandag 2 januari 2017 ook in Jisp iedere maandag oud papier gaan ophalen. De bewoners kunnen
Koffieconcert Zang en Vri...   Gemengd koor Zang en Vriendschap geeft zondag 10 november een koffieconcert in dorpshuis De Lepelaar. Marjana Butko komt uit Wit Rusland en is dertien jaar geleden