Pop-up popkoor in Jisp

“Een andere manier van ontmoeting,” vertelt Sjaak Visser enthousiast.

Sjaak Visser is dominee in Jisp maar ook in Oostzaan. “Het afgelopen najaar heb ik een pop-up popkoor in Oostzaan georganiseerd, dat was ontzettend leuk. Het verbindt mensen met elkaar.” Sjaak vindt het passen bij de huidige cultuur, waarin mensen zich niet zo binden aan langdurige projecten maar meer kiezen voor korte projecten. Daarom wil hij het nu in Jisp ook organiseren. “Zingen vinden mensen heel leuk. Voor de Jispers is het een spontane manier om elkaar te leren kennen.”

“Het wordt vooral een avond waarbij je het gewoon heel goed met elkaar hebt. Iedereen die wil kan meezingen. Wij verwachten niet dat het topkwaliteit wordt, maar dat je wel met elkaar plezier hebt. Dirigent Ferdinand Beuse is er echt voor geknipt en is enorm enthousiast. Hij kan heel stimulerend werken.” De muzikale omlijsting wordt op de piano verzorgd door Kees van Zantwijk.

In de Jisperkerk zijn er drie avonden waar de popliedjes ingestudeerd kunnen worden. Op maandagavond 29/1, 5/2 en 12/2, de uitvoering is op vrijdagavond 16/2. Aanvang 20.00 uur. Mensen kunnen zich aanmelden, zowel vrouwen als mannen bij Diana e-mailadres: benendiana@quicknet.nl of via Sjaak: telefoon 06-23307123. Een kleine vrijwillige bijdrage voor de dirigent en pianist wordt op prijs gesteld.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen en natuurlijk om naar de uitvoering te komen op 16 februari. Geef je snel op! Lekker zingen in de Jisperkerk, hoe leuk is dat?

Vergelijkbare berichten

Beheerdersavond what̵...   Dit is het verslag van de what’s app beheerdersavond die onlangs in het gemeentehuis van Wormer werd gehouden. De presentaties tijdens deze avond werden gegeven door
Streekvervoer Wormerland ...   Syp Wynia en Jan Koene hebben op 9 juli – als afgevaardigden van de Contactcommissie – ‘ingesproken’ bij de tweemaandelijkse vergadering van de Regioraad van de Vervoerregio Amsterdam
Pien verzorgt aanschuifav... Na alle mooie jaren waarin de aanschuifavonden door Avelien en Marjo werden verzorgd, gaat op haar eigen wijze Pien Hanou daar nu een vervolg aan geven. Vrijdag 22
Dag, dag juffen Marcelle ...   Het was groot feest bij De Harpoen in Jisp voor Marcelle Eijgenstein en Romy Vogel. Zij namen op de laatste dag voor de schoolvakantie afscheid van alle leerlingen.
Jisp vernieuwd  Overal zijn bouwactiviteiten merkbaar   Als je eenmaal door Jisp fietst en je wordt lekker door elkaar geschud vanwege de klinkertjes die her en der scheef liggen,