Pop-up popkoor in Jisp

“Een andere manier van ontmoeting,” vertelt Sjaak Visser enthousiast.

Sjaak Visser is dominee in Jisp maar ook in Oostzaan. “Het afgelopen najaar heb ik een pop-up popkoor in Oostzaan georganiseerd, dat was ontzettend leuk. Het verbindt mensen met elkaar.” Sjaak vindt het passen bij de huidige cultuur, waarin mensen zich niet zo binden aan langdurige projecten maar meer kiezen voor korte projecten. Daarom wil hij het nu in Jisp ook organiseren. “Zingen vinden mensen heel leuk. Voor de Jispers is het een spontane manier om elkaar te leren kennen.”

“Het wordt vooral een avond waarbij je het gewoon heel goed met elkaar hebt. Iedereen die wil kan meezingen. Wij verwachten niet dat het topkwaliteit wordt, maar dat je wel met elkaar plezier hebt. Dirigent Ferdinand Beuse is er echt voor geknipt en is enorm enthousiast. Hij kan heel stimulerend werken.” De muzikale omlijsting wordt op de piano verzorgd door Kees van Zantwijk.

In de Jisperkerk zijn er drie avonden waar de popliedjes ingestudeerd kunnen worden. Op maandagavond 29/1, 5/2 en 12/2, de uitvoering is op vrijdagavond 16/2. Aanvang 20.00 uur. Mensen kunnen zich aanmelden, zowel vrouwen als mannen bij Diana e-mailadres: benendiana@quicknet.nl of via Sjaak: telefoon 06-23307123. Een kleine vrijwillige bijdrage voor de dirigent en pianist wordt op prijs gesteld.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen en natuurlijk om naar de uitvoering te komen op 16 februari. Geef je snel op! Lekker zingen in de Jisperkerk, hoe leuk is dat?

Vergelijkbare berichten

Gelukkig weer een koffier...   Zo was het – na maanden – weer mogelijk om een start te maken in de buitenlucht met het koffierondje. Op het gastvrije terras bij de
Suikerpot weer boven wate...     Twee bijzondere vondsten afgelopen zaterdag tijdens het schoonmaken van het Wormer- en Jisperveld. Behalve een container vol zwerfafval, vond Gerdie Verkuijlen uit Wormer iets wat zij twee
In de brievenbus! Gisteravond lag er een verrassing in mijn brievenbus. Een flesje Heineken bier met een mooie strik en een opgerold gedicht. Een lang gedicht van maar liefst twee
Paasei zoeken!   Beste dorpsbewoners, 2e paasdag, maandag 13 april, stond onze paasactiviteit op het surflandje gepland. Eitjes zoeken, eier-parcours, ei vangen enz. U begrijpt door de corona crisis
Baggerwerkzaamheden wegsl...   Deze week is Jonk Infra uit Kwadijk begonnen met het uitbaggeren van onze monumentale wegsloot. Na het slaan van de nieuwe beschoeiing zijn er veel plantenwortels gaan