Dominee Sjaak Visser

Beste mensen, 

Per 1 april word ik de dominee voor het dorp Jisp, en dat is geen grap. Mijn naam is Sjaak Visser, ik ben 62 jaar en sinds 19 maart predikant voor Oostzaan. Daarvoor was ik meer dan 12 jaar predikant in Zaandam. Ik heb drie jongvolwassen kinderen en sinds september 2020 ben ik weduwnaar. Wat mijn hobby’s betreft: ik hou van hardlopen, fietsen en lange afstandswandelingen. 

Dominee Sjaak Visser

Ik ben in Jisp voor 10% aangenomen, dat is twee dagen in de maand, en ik heb daar heel veel zin in. Ik heb nog goede herinneringen aan mijn eerste gemeente Nigtevecht. Ook daar voelde ik me verbonden met de mensen in het dorp. 

Op 2 april is er in de kerk van Jisp een expositie van enkele kunstschilders uit Jisp, daar is er ook een receptie waar iedereen uit Jisp, en onze trouwe kerkgangers uit Wormer, Neck en Wijdewormer, hartelijk welkom zijn. Ik zal daar voorgesteld worden door mijn collega Bart Vijfvinkel uit Wormer. We zullen met elkaar het glas heffen op een goede tijd samen. En mijn nieuwe vriendin Saskia zal daar ook bij aanwezig zijn.

Wanneer u een keer persoonlijk met mij wil kennismaken, of met mij over levensvragen van gedachten wilt wisselen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik zie uit naar een goede tijd met u allen in Jisp en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort een keer. In ieder geval ben ik van plan om bij de maandelijkse koffie-ochtenden in Ons Huis aanwezig te zijn. En ik zal de gedachtenisdienst op 5 november en de kerstavonddienst in Jisp leiden. 

Een hartelijke groet en tot ziens, 

Ds. Sjaak Visser

Vergelijkbare berichten

Bijzondere vondst! Zomaar ineens ligt daar een oranje mol onder de carport. “Toen ik hem oppakte kwam er bloed uit zijn bekkie,” vertelt vinder Rob Buijs. Volgens Rob had
Pinksterkermis Jisp Op vrijdag 26 mei begint de kermis in Jisp. Eigenlijk donderdagmiddag al. Dan kunnen er bonnen worden aangeschaft in De Lepelaar. Of die bonnen de ‘echte’ kermis
Luilakpolderloop 2.0   Geweldig nieuws in het nieuwe jaar 2019.  Een nieuwe groep enthousiaste mensen gaat dit jaar de 29e Luilakpolder- en Miniloop organiseren. Hoe mooi is dat? Vorig
Muzikale bingo in De Lepe...   En Ruth Jacott die kwam maar niet!! Met toeterende oren vertrokken de bingospelers gisteravond, eigenlijk was het al nacht, huiswaarts. Wat een drukte, er kon echt
Hulp in de buurt!   Deze week kregen wij een brief in de bus van buurjongen Devinho. Lees zijn verhaal hieronder, schattig toch?