Dominee Sjaak Visser

Beste mensen, 

Per 1 april word ik de dominee voor het dorp Jisp, en dat is geen grap. Mijn naam is Sjaak Visser, ik ben 62 jaar en sinds 19 maart predikant voor Oostzaan. Daarvoor was ik meer dan 12 jaar predikant in Zaandam. Ik heb drie jongvolwassen kinderen en sinds september 2020 ben ik weduwnaar. Wat mijn hobby’s betreft: ik hou van hardlopen, fietsen en lange afstandswandelingen. 

Dominee Sjaak Visser

Ik ben in Jisp voor 10% aangenomen, dat is twee dagen in de maand, en ik heb daar heel veel zin in. Ik heb nog goede herinneringen aan mijn eerste gemeente Nigtevecht. Ook daar voelde ik me verbonden met de mensen in het dorp. 

Op 2 april is er in de kerk van Jisp een expositie van enkele kunstschilders uit Jisp, daar is er ook een receptie waar iedereen uit Jisp, en onze trouwe kerkgangers uit Wormer, Neck en Wijdewormer, hartelijk welkom zijn. Ik zal daar voorgesteld worden door mijn collega Bart Vijfvinkel uit Wormer. We zullen met elkaar het glas heffen op een goede tijd samen. En mijn nieuwe vriendin Saskia zal daar ook bij aanwezig zijn.

Wanneer u een keer persoonlijk met mij wil kennismaken, of met mij over levensvragen van gedachten wilt wisselen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik zie uit naar een goede tijd met u allen in Jisp en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort een keer. In ieder geval ben ik van plan om bij de maandelijkse koffie-ochtenden in Ons Huis aanwezig te zijn. En ik zal de gedachtenisdienst op 5 november en de kerstavonddienst in Jisp leiden. 

Een hartelijke groet en tot ziens, 

Ds. Sjaak Visser

Vergelijkbare berichten

Benefietconcert Metakids   Robin Mak, al jarenlang speler van het 1e elftal van vv Jisp, organiseert samen met zijn vrouw Rozanne Mak-Schermer een benefietconcert waarvan de opbrengst gaat naar
Glunderen in Jisp!   Afgelopen zaterdag tijdens Monumentendag in Wormerland was het druk met fietsers langs de weg. Gelukkig scheen het zonnetje volop en de exposities in de diverse monumenten werden daardoor
Voorjaar en Pinksterkermi... Alles staat weer in bloei, zon afgewisseld met regen en dat is het ideale weer om van de natuur in ons mooie dorp te genieten. Wat wonen
Ontbijten met de burgemee... Nationaal schoolontbijt voor de kinderen van OBS De Harpoen –   Kinderen van De Harpoen kwamen donderdagochtend vroeg naar het gemeentehuis van Wormerland. Daar had bode Imgard
Pinksterkermis Jisp Op vrijdag 26 mei begint de kermis in Jisp. Eigenlijk donderdagmiddag al. Dan kunnen er bonnen worden aangeschaft in De Lepelaar. Of die bonnen de ‘echte’ kermis