Dominee Sjaak Visser

Beste mensen, 

Per 1 april word ik de dominee voor het dorp Jisp, en dat is geen grap. Mijn naam is Sjaak Visser, ik ben 62 jaar en sinds 19 maart predikant voor Oostzaan. Daarvoor was ik meer dan 12 jaar predikant in Zaandam. Ik heb drie jongvolwassen kinderen en sinds september 2020 ben ik weduwnaar. Wat mijn hobby’s betreft: ik hou van hardlopen, fietsen en lange afstandswandelingen. 

Dominee Sjaak Visser

Ik ben in Jisp voor 10% aangenomen, dat is twee dagen in de maand, en ik heb daar heel veel zin in. Ik heb nog goede herinneringen aan mijn eerste gemeente Nigtevecht. Ook daar voelde ik me verbonden met de mensen in het dorp. 

Op 2 april is er in de kerk van Jisp een expositie van enkele kunstschilders uit Jisp, daar is er ook een receptie waar iedereen uit Jisp, en onze trouwe kerkgangers uit Wormer, Neck en Wijdewormer, hartelijk welkom zijn. Ik zal daar voorgesteld worden door mijn collega Bart Vijfvinkel uit Wormer. We zullen met elkaar het glas heffen op een goede tijd samen. En mijn nieuwe vriendin Saskia zal daar ook bij aanwezig zijn.

Wanneer u een keer persoonlijk met mij wil kennismaken, of met mij over levensvragen van gedachten wilt wisselen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik zie uit naar een goede tijd met u allen in Jisp en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort een keer. In ieder geval ben ik van plan om bij de maandelijkse koffie-ochtenden in Ons Huis aanwezig te zijn. En ik zal de gedachtenisdienst op 5 november en de kerstavonddienst in Jisp leiden. 

Een hartelijke groet en tot ziens, 

Ds. Sjaak Visser

Vergelijkbare berichten

Jisper torenhaan nooit be...   Deze week kreeg ik twee foto’s toegestuurd van de Jisper kerkhaan. Ik had meteen zoiets van ‘wauw’, zo mooi en wanneer zie je onze haan van
Komt er glasvezel? In oktober hebben wij allemaal een brief ontvangen van DELTAFiBER. Daarin staat dat zij op problemen stuiten tijdens het aanleggen van glasvezel in Zaanstreek Waterland. Vervuilde grond
Klaverjasclub Jisp viert ...   29 april 1952 – 29 april 2017   Het 65-jarig bestaan van de Klaverjasclub Jisp werd voor alle leden gevierd met een heerlijk etentje in Restaurant
Kampioenen!!   Daar kwam ineens Lance aanrijden met de ‘Opel Blitz’ brandweerauto vanuit Oost-Knollendam! De spelers van VV Jisp team JO 9 1 G (gemengd) werden vanmorgen blij verrast.
Geef je snel op voor jeug...   Up-date!! De plannen zijn gewijzigd. Het wordt schaatsen op de ijsbaan in Hoorn. De baan in Biddinghuizen heeft schade opgelopen door de storm en is per