Pinksterkermis Jisp

Op vrijdag 26 mei begint de kermis in Jisp. Eigenlijk donderdagmiddag al. Dan kunnen er bonnen worden aangeschaft in De Lepelaar. Of die bonnen de ‘echte’ kermis gaan halen is de vraag! Vaak worden ze direct ingewisseld voor een paar biertjes en ongemerkt kom je zonder drankbonnen weer thuis. Vrijdagmiddag is er dan gelukkig een nieuwe gelegenheid.

Er staat weer een mooi programma op de planning. Vrijdagavond wordt weer de traditionele Luilakpolderloop in Jisp gehouden. De start en finish is bij VV Jisp. Eerst start de loop voor de kinderen vanaf Dorpshuis De Lepelaar. Als iedereen de Jispervlag uithangt is het voor de lopers een feestelijk gebeuren om door ons dorp te rennen.

Op tweede pinksterdag organiseert de Recreatiecommissie apekoppen gooien voor de jeugd en steenwerpen voor volwassenen. Inschrijven kan individueel of in groepen vanaf 14.30 uur en er zijn mooie prijzen te winnen.

Dames gezocht!
In vroegere tijden werden – voor de kermis – advertenties geplaatst in de lokale kranten. De heren zochten gezelschap om naar de kermis te gaan. Sommigen zaten krap bij kas en anderen wilden gewoon een leuk meissie meenemen.

Dames genoeg op de kermis en misschien trakteren ze ook nog op een biertje.

Vergelijkbare berichten

Jeugdloop en Luilakpolder...   Vrijdag de 13e mei, een winderige dag in Jisp met gelukkig een zonnetje om de boel nog enigszins op te warmen. V.V. Jisp organiseerde samen met
Ben de Boer neemt afschei... Op zondag 27 februari neemt ds Ben de Boer afscheid van de Hervormde Gemeente van Jisp. Hij is ruim vier jaar verbonden geweest als bijstand in het
Afronding werkzaamheden J...   De werkzaamheden op de Jisperdijk verlopen volgens de planning. De laatste werkzaamheden (bermen op hoogte brengen, verwijderen noodbruggen et cetera) zullen in de week voor Kerst
COLLECTE HERSENSTICHTING ... Hersenstichting Nederland houdt haar jaarlijkse collecte altijd rondom 1 februari. Dit jaar was die gepland van 1 t/m 6 februari. Al vele jaren wordt voor deze collecte
Muzikale bingo in De Lepe...   En Ruth Jacott die kwam maar niet!! Met toeterende oren vertrokken de bingospelers gisteravond, eigenlijk was het al nacht, huiswaarts. Wat een drukte, er kon echt