Pasen in de Jisperkerk

Een enkele keer per jaar is er een viering in het kerkje van Jisp. Op zondagmorgen 7 april vindt dit om 10.00 uur weer plaats. We zullen in deze viering ook drie liedjes zingen die we als pop-up popkoor in februari tijdens ons optreden hebben gezongen.

Foto: Trees Korver

Leven met hoop
Ieder is van harte uitgenodigd om dit een keer mee te maken. Ik zal daarin voorgaan. Denis Heersema zal de muzikale ondersteuning verlenen. Het thema van deze dienst zal ‘leven met hoop’ zijn en wat honing daarmee te maken heeft. Na deze viering zal honing nog beter smaken!

Foto: Trees Korver

Bijeenkomst met imker over bijen houden en honing
Na de viering is er om 11.30 uur in de kerk een bijeenkomst met de imker van Wijdewormer, Lydia Klok. Zij gaat enkele bijenkorven plaatsen aan de rand van de begraafplaats. In deze bijeenkomst zal zij ons een inleiding geven over bijen, honing en de wonderlijke wereld daarachter.

De honing uit deze bijenkorven wordt de honing van de kerk voor Jisp, ‘Holy Honey’. Er zal dan tijdens deze bijeenkomst ook bijenvriendelijk bloemenzaad verspreid worden. Zo kunnen we met elkaar meewerken aan een goede opbrengst.

Na deze bijeenkomst kunnen we elkaar ontmoeten bij een hapje en een drankje.

Dominee Sjaak Visser.

Vergelijkbare berichten

Open Monumentendagen in W...   Naar een idee van Seiny Klopper is door de ‘Open Monumentendagen Groep’ een Wormerlandse Courant gemaakt met een historisch tintje. Alle activiteiten van zaterdag 14 en zondag 15
‘De Kapokboom’...   Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april voert Toneelvereniging ‘Herleving 1898’ een blijspel op in Dorpshuis De Lepelaar. De repetities zijn al een tijdje aan de gang
Laatste lintje voor brand...   Tijdens één van de allerlaatste bijeenkomsten van de vrijwillige brandweer Jisp kreeg Rob Buiten een lintje opgespeld. Rob werd blij verrast door zijn vrouw Ciska, kinderen Thomas
Kadeverbetering Jisperdij...   Na het sturen van een mail begin mei aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, telefonisch contact met omgevingsmanager Maarten Zon en het invullen van een contactformulier heb ik nog
Rup de Reiger is een bero... Hij heeft zelfs een eigen website! – Johanna Koelman woont aan het Weiver 49 in Jisp en is een veelzijdig talent. Niet alleen maakt zij prachtige tekeningen, ook