Pasen in de Jisperkerk

Een enkele keer per jaar is er een viering in het kerkje van Jisp. Op zondagmorgen 7 april vindt dit om 10.00 uur weer plaats. We zullen in deze viering ook drie liedjes zingen die we als pop-up popkoor in februari tijdens ons optreden hebben gezongen.

Foto: Trees Korver

Leven met hoop
Ieder is van harte uitgenodigd om dit een keer mee te maken. Ik zal daarin voorgaan. Denis Heersema zal de muzikale ondersteuning verlenen. Het thema van deze dienst zal ‘leven met hoop’ zijn en wat honing daarmee te maken heeft. Na deze viering zal honing nog beter smaken!

Foto: Trees Korver

Bijeenkomst met imker over bijen houden en honing
Na de viering is er om 11.30 uur in de kerk een bijeenkomst met de imker van Wijdewormer, Lydia Klok. Zij gaat enkele bijenkorven plaatsen aan de rand van de begraafplaats. In deze bijeenkomst zal zij ons een inleiding geven over bijen, honing en de wonderlijke wereld daarachter.

De honing uit deze bijenkorven wordt de honing van de kerk voor Jisp, ‘Holy Honey’. Er zal dan tijdens deze bijeenkomst ook bijenvriendelijk bloemenzaad verspreid worden. Zo kunnen we met elkaar meewerken aan een goede opbrengst.

Na deze bijeenkomst kunnen we elkaar ontmoeten bij een hapje en een drankje.

Dominee Sjaak Visser.

Vergelijkbare berichten

Wie heeft Jisper Gerrit K...   Via Martine Bonnema kreeg ik onderstaand bericht over Gerrit Kroon, inwoner van Jisp, die in het verzet is opgepakt bij de overval op de boerderij van Kramer
Woensdag koffierondje Als aanvulling op de vaste koffieochtend – de laatste woensdag van de maand – is er vanaf 7 juni iedere woensdag een gezellig koffierondje in Ons Huis.
Pinksteren in de Jisperke... Op zondag 23 mei is weer de eerste dienst na lange tijd in de Jisperkerk. We vieren dan Pinksteren. Het thema van de dienst is ‘Binnenstebuiten’. Voorganger
Senioren ochtend Jisp Iedereen is weer bijgepraat!   Ieder jaar in september organiseert de Recreatiecommissie Jisp een Bejaardentocht. Alle Jispers van 65plus en ouder worden daarvoor uitgenodigd. Ineens is 65plus niet
Kadeverbetering Jisperdij...   Na het sturen van een mail begin mei aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, telefonisch contact met omgevingsmanager Maarten Zon en het invullen van een contactformulier heb ik nog

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *