Steenwerpers genoeg in Jisp!

 

Vandaag op Koningsdag, werd als vanouds weer het steenwerpen georganiseerd bij de Kom aan het Molenpad. Er kwamen veel Jispers op af en het was weer effe gezellig, al hadden verschillende deelnemers het excuus dat ze last van de wind hadden…!

Anouk Steenwerpen v

steenwerpen 4

Bij de heren was de 1e plaats voor Jan van de Stege, op de 2e plaats geëindigd: Jan Scholtens en de 3e steenwerper werd Paul Beunder.

 

steenwerpen 3

steenwerpen 2

De dames die in de prijzen vielen: 1e plaats voor Jannie van Rijn, 2e plaats Jelica Metselaar en de 3e plaats was voor Larissa van Rijn.

steenwerpen 6

Jelica steenwerpen v

steenwerpen 5

Onze dorpsvisser Arnold Werkhoven heeft ook nog een extra prijs ter beschikking gesteld en deze werd verloot door middel van het raden van een getal onder de 50. De gelukkige winnaar van deze extra prijs was Jan Scholtens. Jan vertrok dus met twee prijzen huiswaarts!

Ed van Rijn werd in het zonnetje gezet omdat hij 25 jaar lang het steenwerpen heeft georganiseerd.
Toen alles net was opgeruimd en bijna iedereen weer naar huis was, kwam onze burgermeester ook nog even langs om te kijken.
Jan en Marcel, heel erg bedankt voor de organisatie.

Mark Scholtens.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Ineens ben je een kunsten...   Dianca Brandsma vroeg in januari of ik een beetje reclame voor haar wilde maken. Daarom plaatste ik op deze site haar artikel over de workshop ‘Kleurrijk acryl’ die zij
Het nieuws ligt op straat...   Deze week ging ik een wandeling maken. Heerlijk rustig in Jisp sinds zaterdag de slagboom op de Jisperdijk alle verkeer tegenhoudt. De hond liet ik thuis want die ruikt
Boksgala in Jisp!   Een ‘grootstedelijke sport’ werd in Jisp beoefend. Jordanees Ko Ditmeijer richtte Boxing Club The Golden Gloves op. In Jisp stond Ko Ditmeijer uit Amsterdam bekend als ‘ome’ Ko.
‘Begrensde fragmentenâ€...   Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober exposeert Dianca haar ‘begrensde fragmenten’ in het Weefhuis te Zaandijk van 10.30 tot 17.00 uur. Over de titel van haar
Winterflight over Jisp   Donar Alofs, de nieuwe bewoner van de Kaasboerderij Van Dalsem, heeft gisterochtend een prachtige film van Jisp gemaakt. Met ijs in de sloten! Een Bannetocht Jisp zit