Veel activiteiten!

De komende tijd staan er leuke activiteiten gepland in ons mooie dorp. Kijk eens op de pagina ‘Agenda’ en ontdek wat er allemaal te doen is

Bijna iedere week is er muziek in de Jisperkerk, dit wordt georganiseerd door de Programmaraad en de Stichting Concerten bij Kaarslicht.

De Recreatiecommissie organiseert weer Halloween in Jisp, dat wordt griezelig, zeker als het donker is. De eerste heksen en spoken zijn al gesignaleerd in het dorp. Ook de bewoners helpen een handje mee om de omgeving met super enge figuren aan te kleden.

De Contactcommissie heeft de jaarvergadering – met burgemeester en wethouders – weer ingepland. Schrijf woensdag 8 november in de agenda en kom naar De Lepelaar! Het verslag van de vorige vergadering staat op de pagina CCJISP.

De brug naar de Nieuwe Buurt was na de zomerstorm Poly in juli ernstig beschadigd door een vallende boom. Inmiddels is er hard gewerkt om de brug te herstellen. Wat ziet de Aldert Kwadijkbrug er weer prachtig uit.

Iedere donderdag vanaf 20.00 uur is er klaverjassen in De Lepelaar. Veel gezelligheid en na elk potje wissel je van tafel. Zo spreek je veel verschillende dorpsgenoten en dat mes op tafel? Dat blijft thuis! Kortom, er is genoeg te doen in Jisp.

Vergelijkbare berichten

Paardenspel in Jisp Laatste oefenavond van 2015 voor vrijwillige brandweer – Iedere maandagavond oefenen de brandweermannen van Jisp. In de laatste week van het jaar dan houden zij een gezellige avond. “Het
Nieuwe uitdaging Toneelvereniging ‘Herleving 1898’ gaat een nieuwe uitdaging aan met het spelen van een klucht. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari brengen de toneelspelers een vrolijke komedie
Jongste kandidaat-raadsli...   Na een tip over Bente Ferwerda (17) uit Jisp werd ik nieuwsgierig. Bente staat op de verkiezingslijst van GroenLinks Wormerland. Ik heb haar een aantal vragen
De afgelopen week….   Een paar weken geleden meldde het Noord Hollands Dagblad dat de werkzaamheden aan de nieuwe beschoeiing in de wegsloot van Jisp waren afgerond. De firma Benecke werkt hard,
Openbare vergadering De nieuwe leden van onze Contactcommissie Jisp nodigen iedereen uit voor de openbare vergadering van de Contactcommissie Jisp op : Woensdag 29 juni, aanvang 20.00 uur in