Veel activiteiten!

De komende tijd staan er leuke activiteiten gepland in ons mooie dorp. Kijk eens op de pagina ‘Agenda’ en ontdek wat er allemaal te doen is

Bijna iedere week is er muziek in de Jisperkerk, dit wordt georganiseerd door de Programmaraad en de Stichting Concerten bij Kaarslicht.

De Recreatiecommissie organiseert weer Halloween in Jisp, dat wordt griezelig, zeker als het donker is. De eerste heksen en spoken zijn al gesignaleerd in het dorp. Ook de bewoners helpen een handje mee om de omgeving met super enge figuren aan te kleden.

De Contactcommissie heeft de jaarvergadering – met burgemeester en wethouders – weer ingepland. Schrijf woensdag 8 november in de agenda en kom naar De Lepelaar! Het verslag van de vorige vergadering staat op de pagina CCJISP.

De brug naar de Nieuwe Buurt was na de zomerstorm Poly in juli ernstig beschadigd door een vallende boom. Inmiddels is er hard gewerkt om de brug te herstellen. Wat ziet de Aldert Kwadijkbrug er weer prachtig uit.

Iedere donderdag vanaf 20.00 uur is er klaverjassen in De Lepelaar. Veel gezelligheid en na elk potje wissel je van tafel. Zo spreek je veel verschillende dorpsgenoten en dat mes op tafel? Dat blijft thuis! Kortom, er is genoeg te doen in Jisp.

Vergelijkbare berichten

De Weg naar Van Gelder   Expositie over Van Gelder Zonen in Torenerf, Wormer Het aanstaande afscheid van burgemeester Peter Tange van gemeente Wormerland vormt de aanleiding voor het Waterlands Archief uit
Pinksteren in de Jisperke... Op zondag 23 mei is weer de eerste dienst na lange tijd in de Jisperkerk. We vieren dan Pinksteren. Het thema van de dienst is ‘Binnenstebuiten’. Voorganger
Andere opzet bij WormerSp...   Donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni a.s. zal het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust
Veel reuring in Jisp In deze rare tijd van thuiszitten en voor veel mensen geen werk, lijkt het in ons dorp bedrijviger dan ooit. Overal zijn bouw- en verbouwactiviteiten aan de
Pop-up popkoor in Jisp “Een andere manier van ontmoeting,” vertelt Sjaak Visser enthousiast. Sjaak Visser is dominee in Jisp maar ook in Oostzaan. “Het afgelopen najaar heb ik een pop-up popkoor