Op weg terug naar zijn boot!

Op vrijdag 3 mei jl. kreeg onze Wessel in de vroege morgen een licht CVA (Cerebro Vasculair Accident). Dit is een probleem in de bloedvaten van de hersenen. Gelukkig kon hij op tijd hulp inroepen. Met de ambulance werd hij naar het ziekenhuis vervoerd, een helikopter was gelukkig niet nodig.
Na ruim een week knapte hij alweer aardig op. Hij kon zonder hulpmiddel lopen en zijn hand en arm bewegen. Wessel vond het een feestje in het ziekenhuis. “Heerlijk eten en lieve verpleegsters.”

Op dinsdag 14 mei is hij naar Novawhere in Purmerend gebracht om daar te revalideren. Wat zou het mooi zijn als hij straks weer lopend vanaf zijn boot, door het weiland, naar de weg kan. Op de fiets weer minstens tweemaal per dag naar de supermarkt voor zijn boodschappen. Hopelijk gaat dat lukken en kan hij weer zelfstandig wonen want de Jispers missen hem in het dorp.

Praatje op de kermis
Op de Pinksterkermis ging het gerucht rond dat Wessel was overleden!! Hij is springlevend en werkt heel hard aan zijn conditie. Hij loopt iedere dag flinke afstanden met een fysiotherapeute door het gras om weer terug naar zijn boot, tussen het riet, te kunnen.
Wij denken nu dat Wessel minstens 100 jaar gaat worden. Een kaartje sturen? Dat zal hij leuk vinden.
Wessel Veltkamp,
Professor Meester P.J. Oudlaan 1, kamer: 319,
1444 HT Purmerend.

Foto’s Anke Jansen en Wessel Veltkamp

Vergelijkbare berichten

Reünie Benefiet Barry bi...   Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat Barry Koene omkwam tijdens de vakantie met zijn voetbalvrienden op Kos. Tien jaar na dato hebben wij
Gezellig jaar! Hele Fijne Feestdagen, namens alle vrijwilligers van Ons Huis. We hebben een erg gezellig jaar gehad met veel verschillende activiteiten: knutselen en koken met kinderen, keramiek avonden,
Update werkzaamheden Jisp...   De voortgang van de werkzaamheden op de Jisperdijk kreeg ik vandaag per mail toegestuurd van Maarten Zon, Projectleider bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: Aannemer KWS heeft de afgelopen
Veel reuring in Jisp In deze rare tijd van thuiszitten en voor veel mensen geen werk, lijkt het in ons dorp bedrijviger dan ooit. Overal zijn bouw- en verbouwactiviteiten aan de
Peter Tania nieuwe hoofdt...   VV Jisp heeft voor de volgende twee seizoenen een nieuwe hoofdtrainer te weten Peter Tania. Peter heeft zowel als speler en als trainer zijn sporen ruimschoots verdiend.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *